dc.contributor.advisor | Поліщук, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Києнко, В. О. | uk |
dc.contributor.author | Симчук, І. Г. | uk |
dc.date.accessioned | 2021-06-17T08:20:37Z | |
dc.date.available | 2021-06-17T08:20:37Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Києнко В. О. Сучасні стандарти контролю якості молока в Україні та Європі [Текст] / В. О. Києнко, І. Г. Симчук; наук. кер. О. В. Поліщук // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2019 р. – Вінниця : ВНТУ, 2019. – С. 28-32. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32832 | |
dc.description | Науковий керівник: Поліщук Олександр Васильович, доцент | uk |
dc.description.abstract | З кожним роком люди втрачають довіру до якості вироблених продуктів. Насамперед це пов’язано із низьким контролем якості при виготовлені продуктів харчування. У даній статті розглянуто та проаналізовано різноманітні методи визначення безпечності молочних продуктів та основних показників якості, щоб це не стало загрозою для здоров’я та життя людини. | uk |
dc.description.abstract | Every year, people lose confidence in the quality of manufactured products. First of all, this is due to low quality control of manufactured foods. This article examines and analyzes various methods for determining the safety of dairy products and the key indicators of quality so that this does not become a threat to human health and life. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2019 р. : 28-32. | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | стандарти якості | uk |
dc.subject | milk | en |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | quality standards | en |
dc.title | Сучасні стандарти контролю якості молока в Україні та Європі | uk |
dc.title.alternative | Modern standards of quality control of milk in Ukraine and Europe | en |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 006.015.9 | |
dc.relation.references | Гапоненко Т. М. Якість та безпечність молочної продукції як важливі чинники її
конкурентоспроможності / Т. М. Гапоненко // Науковий вісник Національного університету
біоресурсів і природокористування України. – 2009. | uk |
dc.relation.references | Коваль Н.В. Нормативно-правове регулювання якості та безпечності продукції
молокопереробних підприємств України // Інноваційна економіка 11’2012 (37). – С.75 – 82. | uk |
dc.relation.references | Федорук Р. С. Тенденції розвитку і виробництво продукції молочного скотарства // Актуальні
проблеми сучасної біології, тваринництва та ветеринарної медицини: матеріали міжнародної
науково-практичної конференції, 29 вересня – 1 жовтня 2010 р. – Львів: Інститут біології тварин
НААН України. – [Електронний ресурс]. – Режим доступу:
http://www.inenbiol.com/ntb/ntb5/pdf/9/2.pdf | uk |
dc.relation.references | Новожилова Є. В. Порівняльний аналіз нормативно-правового регулювання
виробництва якісних та безпечних молока та молокопродуктів в Україні та ЄС/СОТ / Є. В.
Новожилова. – 2011. – С. 20 – [Електронний ресурс]. – Режим доступу:
http://www.tuvsud.com.ua/uploads/images/1314260458642715 670334/analiz-normativnoprav-rieghulirproiz-
moloka.pdf | uk |
dc.relation.references | Балановська Т.І., Драгнєва Н.І. Державне регулювання якості молока і молочної продукції //
Вісник ЖДТУ № 4 – 2017р. | uk |