Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorПоліщук, О. В.uk
dc.contributor.authorКиєнко, В. О.uk
dc.contributor.authorСимчук, І. Г.uk
dc.date.accessioned2021-06-17T08:20:37Z
dc.date.available2021-06-17T08:20:37Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationКиєнко В. О. Сучасні стандарти контролю якості молока в Україні та Європі [Текст] / В. О. Києнко, І. Г. Симчук; наук. кер. О. В. Поліщук // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2019 р. – Вінниця : ВНТУ, 2019. – С. 28-32.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32832
dc.descriptionНауковий керівник: Поліщук Олександр Васильович, доцентuk
dc.description.abstractЗ кожним роком люди втрачають довіру до якості вироблених продуктів. Насамперед це пов’язано із низьким контролем якості при виготовлені продуктів харчування. У даній статті розглянуто та проаналізовано різноманітні методи визначення безпечності молочних продуктів та основних показників якості, щоб це не стало загрозою для здоров’я та життя людини.uk
dc.description.abstractEvery year, people lose confidence in the quality of manufactured products. First of all, this is due to low quality control of manufactured foods. This article examines and analyzes various methods for determining the safety of dairy products and the key indicators of quality so that this does not become a threat to human health and life.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2019 р. : 28-32.uk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectстандарти якостіuk
dc.subjectmilken
dc.subjectqualityen
dc.subjectquality standardsen
dc.titleСучасні стандарти контролю якості молока в Україні та Європіuk
dc.title.alternativeModern standards of quality control of milk in Ukraine and Europeen
dc.typeThesis
dc.identifier.udc006.015.9
dc.relation.referencesГапоненко Т. М. Якість та безпечність молочної продукції як важливі чинники її конкурентоспроможності / Т. М. Гапоненко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. – 2009.uk
dc.relation.referencesКоваль Н.В. Нормативно-правове регулювання якості та безпечності продукції молокопереробних підприємств України // Інноваційна економіка 11’2012 (37). – С.75 – 82.uk
dc.relation.referencesФедорук Р. С. Тенденції розвитку і виробництво продукції молочного скотарства // Актуальні проблеми сучасної біології, тваринництва та ветеринарної медицини: матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 29 вересня – 1 жовтня 2010 р. – Львів: Інститут біології тварин НААН України. – [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.inenbiol.com/ntb/ntb5/pdf/9/2.pdfuk
dc.relation.referencesНовожилова Є. В. Порівняльний аналіз нормативно-правового регулювання виробництва якісних та безпечних молока та молокопродуктів в Україні та ЄС/СОТ / Є. В. Новожилова. – 2011. – С. 20 – [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.tuvsud.com.ua/uploads/images/1314260458642715 670334/analiz-normativnoprav-rieghulirproiz- moloka.pdfuk
dc.relation.referencesБалановська Т.І., Драгнєва Н.І. Державне регулювання якості молока і молочної продукції // Вісник ЖДТУ № 4 – 2017р.uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію