dc.contributor.advisor | Поліщук, О. В. | uk |
dc.contributor.advisor | Polishchuk, O. V. | en |
dc.contributor.author | Слижук, А. Д. | uk |
dc.contributor.author | Slizhuk, A. D. | en |
dc.date.accessioned | 2021-06-18T09:01:25Z | |
dc.date.available | 2021-06-18T09:01:25Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Слижук А. Д. Сучасні способи контролю та підвищення якості виготовлення фруктових соків [Текст] / А. Д. Слижук; наук. кер. О. В. Поліщук // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2019 р. – Вінниця : ВНТУ, 2019. – С. 42-46. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32967 | |
dc.description | Науковий керівник: Поліщук Олександр Васильович – доцент | uk |
dc.description.abstract | Роботу присвячено розробці заходів, спрямованих на покращення системи якості виробництва фртуктових соків. Представлено комплекс основних показників якості, обгрунтовано високу харчову та біологічну цінність фруктових соків. | uk |
dc.description.abstract | The work is devoted to the development of measures aimed at improving the quality system of fruit juice production. The complex of indicators of quality is presented, the high nutritional and biological value of fruit juices is established. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2019 р. : 42-46. | uk |
dc.subject | соки | uk |
dc.subject | якість продукції | uk |
dc.subject | контроль якості продукції | uk |
dc.subject | сертифікація | uk |
dc.subject | поліпшення якості | uk |
dc.subject | вимоги до якості | uk |
dc.subject | фруктові соки | uk |
dc.subject | juices | en |
dc.subject | product quality | en |
dc.subject | product quality control | en |
dc.subject | certification | en |
dc.subject | quality improvement | en |
dc.subject | quality requirements | en |
dc.subject | fruit juices | en |
dc.title | Сучасні способи контролю та підвищення якості виготовлення фруктових соків | uk |
dc.title.alternative | Modern methods of control and enhancing the quality of production of fruit sodium | en |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 006.015.5 | |
dc.relation.references | ДСТУ 1.1-2001. Стандартизація та суміжні види діяльності. Терміни та визначення основних
понять. Чинний від 01.07.2001 р. | uk |
dc.relation.references | ДСТУ ISO 9000:2015 Системы управления качеством. Основные положения и словарь
терминов | ru |
dc.relation.references | Нeчаeв, А.П. Пищевая химия: учебник / А.П. Нечаев. – СПб.: ГИОРД, 2013. – 592 с. | ru |
dc.relation.references | Шепелев, А.Ф. Товароведение и экспертиза вкусовых и кондитерских товаров: Учебное
пособие / А.Ф. Шепелев, И.А. Печенежская, Т.Е. Ивахненко. – Ростов н/Д: Феникс, 2012. –537 с. | ru |
dc.relation.references | ДСТУ Р 52185-2003 Соки фруктовые. Концентрированные. Технические условия. | ru |
dc.relation.references | Украинский рынок безалкогольных напитков. - 2004 год. // www.ukrdzi.com. | ru |
dc.relation.references | Украинский рынок безалкогольных напитков. // pro-consulting.com..ua. | ru |
dc.relation.references | Є. Примакова, О. Пироженко, В. Кузнєцов. Сертифікація продукції, товарів та послуг:
Підручник. - 2007 р. - 336 с. | uk |
dc.relation.references | Антрушин Г.М. Стандартизація та сертифікація: Підручник. - 2004 р. - 182 с. | uk |
dc.relation.references | ДСТУ 3415-96 Система сертифікації УкрСЕПРО. Реєстр Системи. | uk |
dc.relation.references | Гличев А.В. Основы управления качеством продукции / А. В. Гличев. − М. : Стандарты и
качество, 2001. - 420 с. - ISBN5 – 901397-04-5. | ru |
dc.relation.references | Дикань В. − Управління якістю як фактор конкурентостійкості підприємства / В. Дикань − М.:
Економіка України, No1(102), 2006р. | uk |
dc.relation.references | ДСТУ 7525:2014 «Вода питна. Вимоги та методи контролювання якості». − К. : Держстандарт
України, 2015. | uk |