dc.contributor.author | Кулаков, П. І. | uk |
dc.contributor.author | Тихонов, В. К. | uk |
dc.contributor.author | Кулакова, А. П. | uk |
dc.date.accessioned | 2021-11-17T14:23:45Z | |
dc.date.available | 2021-11-17T14:23:45Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Кулаков П. І. Критерій оцінювання стану складових елементів технологічного процесу виробництва молока [Текст] / П. І. Кулаков, В. К. Тихонов, А. П. Кулакова // Матеріали п`ятої Міжнародної наукової конференції «Вимірювання, контроль та діагностика в технічних системах (ВКДТС-2019)», 29-31 жовтня 2019 р. – Вінниця, 2019. – С. 13. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/34228 | |
dc.description.abstract | На якість технологічного процесу виробництва коров’ячого молока (ТПВКМ) впливають
різноманітні фактори, до яких відносяться захворюваність тварин, запалювальні процеси та
травмованість, наявність у тварин паразитів, стану «охоти», неякісне виконання персоналом своїх
функціональних обов’язків, відмови технічних засобів, та інше. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали п`ятої Міжнародної наукової конференції «Вимірювання, контроль та діагностика в технічних системах (ВКДТС-2019)», 29-31 жовтня 2019 р. : 13. | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | виробництво молока | uk |
dc.subject | оцінювання стану | uk |
dc.title | Критерій оцінювання стану складових елементів технологічного процесу виробництва молока | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 681.586.73 | |
dc.relation.references | Кулаков, П. І. Елементи теорії вимірювального контролю параметрів біотехнічної системи
доїння / П. І. Кулаков. – Вінниця : ВНТУ, 2015. – 220 с. | uk |