dc.contributor.author | Козак, А. Ю. | uk |
dc.contributor.author | Крилик, Л. В. | uk |
dc.contributor.author | Kozak, A. U. | en |
dc.contributor.author | Krylik, L. V. | en |
dc.date.accessioned | 2022-09-16T09:42:06Z | |
dc.date.available | 2022-09-16T09:42:06Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Козак А. Ю. Перспективи розробки інформаційної технології формування обсягу поставок продуктів для ресторану [Електронний ресурс] / А. Ю. Козак, Л. В. Крилик // Матеріали LІ науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р. – Електрон. текст. дані. – 2022. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2022/paper/view/14922. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/35786 | |
dc.description.abstract | В роботі було обґрунтовано доцільність створення інформаційної технології формування обсягу поставок продуктів для ресторану, розглянуто фактори, які впливають на прогноз та проаналізовано методи прогнозування, в результаті чого обрано метод аналізу часових рядів для розробки інформаційної технології. | uk |
dc.description.abstract | The expediency of creation of information technology of formation of volume of deliveries of products for restaurant
was substantiated in work, the factors influencing the forecast are considered and methods of forecasting are analyzed,
therefore the method of the analysis of time series for development of information technology is chosen. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2022/paper/view/14922 | |
dc.subject | метод аналізу часових рядів | uk |
dc.subject | поставки продуктів | uk |
dc.subject | ресторан | uk |
dc.subject | method of time series analysis | en |
dc.subject | product delivery | en |
dc.subject | restauran | en |
dc.title | Перспективи розробки інформаційної технології формування обсягу поставок продуктів для ресторану | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 004.42 | |
dc.relation.references | Нечаюк Л. І. Готельно-ресторанний бізнес : менеджмент. Навчальний посібник / Л. І. Нечаюк, Н. О. Телеш. – К. :
Центр навчальної літератури, 2003. – 348 с. | uk |
dc.relation.references | Планування та прогнозування в умовах ринку : навч. посіб. / В. Г. Воронкова [та ін.]. – К. : ВД «Професіонал», 2006.
– 608 с. | uk |
dc.relation.references | Білик М. Д. Методи фінансового планування і прогнозування в управлінні фінансами підприємства / М. Д. Білик //
Формування ринкових відносин в Україні. – 2006. – № 9. − С. 79 – 84. | uk |
dc.relation.references | Купалова Г. І. Теорія економічного аналізу : навч. посіб. / Г. І. Купалова. − К. : Знання, 2008. − 639 с. | uk |
dc.relation.references | Єріна А. М. Статистичне моделювання та прогнозування : навч. посіб. / А. М. Єріна. – К. : КНЕУ, 2001. – 170 с. | uk |