Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorБелінська, С. О.uk
dc.contributor.authorМороз, О. О.uk
dc.contributor.authorБубенко, М. М.uk
dc.contributor.authorBelinska, S. O.en
dc.contributor.authorMoroz, О. O.en
dc.contributor.authorBubenko, M. M.en
dc.date.accessioned2023-06-24T20:56:24Z
dc.date.available2023-06-24T20:56:24Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationБелінська С. О. Сир та сирні продукти: різні та спільні ознаки [Електронний ресурс] / С. О. Белінська, О. О. Мороз, М. М. Бубенко // Матеріали L науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 10-12 березня 2021 р. – Електрон. текст. дані. – 2021. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2021/paper/view/11329.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/37509
dc.description.abstractДосліджено споживні властивості сиру та молоковмісних сирних продуктів. Встановлено, що органолептичні показники якості (зовнішній вигляд, запах, рисунок на розрізі, консистенція) не є визначальними критеріями ідентифікації належності продукту до групи сирів чи сирних продуктів. Лише відсутність молочного післясмаку у сирному продукті можна вважати ідентифікаційною ознакою.uk
dc.description.abstractThe consumer properties of cheese and milk-containing cheese products have been studied. It is established that organoleptic quality indicators (appearance, smell, cross-sectional pattern, consistency) are not determining criteria for identifying the product belonging to the group of cheeses or cheese products. Only the absence of milk aftertaste in cheese products can be considered an identifying feature.en
dc.language.isouk_UAuk
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали L науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 10-12 березня 2021 р.uk
dc.subjectсирuk
dc.subjectсирний продуктuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectкритерій ідентифікаціїuk
dc.subjectcheeseen
dc.subjectcheese producten
dc.subjectqualityen
dc.subjectidentification criterionen
dc.titleСир та сирні продукти: різні та спільні ознакиuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc637.3.05
dc.relation.referencesУкраїнські молокозаводи оштрафовані на 111 млн. грн. за підроблення сиру та маuk
dc.relation.referencesУ парламенті пропонують розмежовувати справжні молочні продукти та їх імітацію — законопроект. URL: http://milkua.info/uk/post/u-parlamenti-proponuut-rozmezovuvati-spravzni-molocniprodukti-ta-ih-imitaciu-zakonoproekt – (дата звернення: 06.01.2021).uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію