dc.contributor.author | Белінська, С. О. | uk |
dc.contributor.author | Мороз, О. О. | uk |
dc.contributor.author | Бубенко, М. М. | uk |
dc.contributor.author | Belinska, S. O. | en |
dc.contributor.author | Moroz, О. O. | en |
dc.contributor.author | Bubenko, M. M. | en |
dc.date.accessioned | 2023-06-24T20:56:24Z | |
dc.date.available | 2023-06-24T20:56:24Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Белінська С. О. Сир та сирні продукти: різні та спільні ознаки [Електронний ресурс] / С. О. Белінська, О. О. Мороз, М. М. Бубенко // Матеріали L науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 10-12 березня 2021 р. – Електрон. текст. дані. – 2021. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2021/paper/view/11329. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/37509 | |
dc.description.abstract | Досліджено споживні властивості сиру та молоковмісних сирних продуктів. Встановлено, що
органолептичні показники якості (зовнішній вигляд, запах, рисунок на розрізі, консистенція) не є визначальними
критеріями ідентифікації належності продукту до групи сирів чи сирних продуктів. Лише відсутність
молочного післясмаку у сирному продукті можна вважати ідентифікаційною ознакою. | uk |
dc.description.abstract | The consumer properties of cheese and milk-containing cheese products have been studied. It is established that
organoleptic quality indicators (appearance, smell, cross-sectional pattern, consistency) are not determining criteria
for identifying the product belonging to the group of cheeses or cheese products. Only the absence of milk aftertaste in
cheese products can be considered an identifying feature. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали L науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 10-12 березня 2021 р. | uk |
dc.subject | сир | uk |
dc.subject | сирний продукт | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | критерій ідентифікації | uk |
dc.subject | cheese | en |
dc.subject | cheese product | en |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | identification criterion | en |
dc.title | Сир та сирні продукти: різні та спільні ознаки | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 637.3.05 | |
dc.relation.references | Українські молокозаводи оштрафовані на 111 млн. грн. за підроблення сиру та ма | uk |
dc.relation.references | У парламенті пропонують розмежовувати справжні молочні продукти та їх імітацію —
законопроект. URL: http://milkua.info/uk/post/u-parlamenti-proponuut-rozmezovuvati-spravzni-molocniprodukti-ta-ih-imitaciu-zakonoproekt – (дата звернення: 06.01.2021). | uk |