Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorПанкевич, О. Д.uk
dc.contributor.authorГрабовий, Н. О.uk
dc.date.accessioned2023-12-11T20:00:33Z
dc.date.available2023-12-11T20:00:33Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationГрабовий Н. О. Системи забезпечення мікроклімату приміщень лабораторії харчових виробництв [Електронний ресурс] / Н. О. Грабовий, О. Д. Панкевич // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Енергоефективність в галузях економіки України», Вінниця, 21-23 листопада 2023 р. – Електрон. текст. дані. – 2023. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/egeu/egeu2023/paper/viewFile/19415.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/38620
dc.description.abstractMicroclimate systems are of great importance in food production laboratories to ensure optimal production conditions and preserve product quality. This topic studies the influence of temperature regime, humidity, ventilation, air purification and other microclimate parameters on the quality and safety of food industry products.en
dc.description.abstractСистеми забезпечення мікроклімату мають велике значення в лабораторіях харчових виробництв для забезпечення оптимальних умов виробництва та збереження якості продукції. Ця тема вивчає вплив температурного режиму, вологості, вентиляції, очищення повітря та інших параметрів мікроклімату на якість та безпеку продукції харчової промисловості.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали міжнародної науково-технічної конференції «Енергоефективність в галузях економіки України», Вінниця, 21-23 листопада 2023 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/egeu/egeu2023/paper/viewFile/19415
dc.subjectенергоефективністьuk
dc.subjectсистеми забезпечення мікрокліматуuk
dc.subjectлабораторії харчових виробництвuk
dc.subjectтемпературний режимuk
dc.subjectвологістьuk
dc.subjectвентиляція та кондиціонування повітряuk
dc.subjectочищення повітряuk
dc.subjectтерморегуляціяuk
dc.subjectхарчові виробництвuk
dc.subjectenergy efficiencyen
dc.subjectmicroclimate support systemsen
dc.subjectfood production laboratoriesen
dc.subjecttemperature regimeen
dc.subjecthumidityen
dc.subjectventilation and air conditioningen
dc.subjectair purificationen
dc.subjectthermoregulationen
dc.subjectfood productionen
dc.titleСистеми забезпечення мікроклімату приміщень лабораторії харчових виробництвuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc697.922.2
dc.relation.referencesПро енергозбереження Закон України від 01.07.1994р № 75/94-ВР від 01.07.9 Оновлення (редакція) від 23.07.2017 Режим доступу https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/74/94-%D0%B2%D1%80#Textuk
dc.relation.referencesУкраїнська енергетична стратегія до 2035 року. – [Електронний ресурс] – Режим доступу до джерела: http://mpe.kmu.gov.ua/minugol/control/ukuk
dc.relation.referencesДСТУ Б EN ISO 13790:2011 Енергоефективність будівель. Розрахунок енергоспоживання на опалення та охолодження (EN ISO 13790:2008, IDT)uk
dc.relation.referencesТеплова ізоляція будівель: ДБН В.2.6-31:2021 - [Чинний від 2022-09-01]. - К.: Міністерство будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України, 2021 р. – 72 с.– (Державні будівельні норми)uk
dc.relation.referencesН. М. Слободян, О. Д. Панкевич, О. І. Ободянська. Організація та технологія проєктування систем теплогазопостачання та вентиляції: Навчальний посібник. - Вінниця: ВНТУ, 2017. - 108 с.uk
dc.relation.referencesРатушняк Г.С. Енергозбереження та експлуатація систем теплопостачання: навч. посіб. для вузів / Г. С. Ратушняк, Г. С. Попова. - Вінниця : УНІВЕРСУМ, 2004. - 136 с. - ISBN 966-641-089-3uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію