dc.contributor.author | Процишена, С. В. | uk |
dc.contributor.author | Віштак, І. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2024-03-08T11:18:25Z | |
dc.date.available | 2024-03-08T11:18:25Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Процишена С. В. Вплив раціонального та здорового харчування на організм людини [Електронний ресурс] / С. В. Процишена, І. В. Віштак // Матеріали LII Науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р. – Електрон. текст. дані. – 2023. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fitki/all-fitki-2023/paper/view/18091. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/39386 | |
dc.description.abstract | Проаналізовано актуальність даної теми. Розглянуто поняття, суть та особливості харчування, як воно впливає на наше здоров’я. | uk |
dc.description.abstract | The relevance of this topic was analyzed. The concept, essence and features of nutrition, how it affects our health, are considered. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали LII Науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fitki/all-fitki-2023/paper/view/18091 | |
dc.subject | здоров’я | uk |
dc.subject | харчування | uk |
dc.subject | раціональне харчування | uk |
dc.subject | їжа | uk |
dc.subject | здоровий спосіб життя | uk |
dc.subject | health | en |
dc.subject | nutrition | en |
dc.subject | rational nutrition | en |
dc.subject | food | en |
dc.subject | healthy lifestyle | en |
dc.title | Вплив раціонального та здорового харчування на організм людини | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 565.2346 | |
dc.relation.references | Гвоздій С. П., Шапкіна Т. І. Раціональне та здорове харчування. Одеса: ОНУ, 2019.
URL: http://dspace.onu.edu.ua:8080/bitstream/123456789/27743/1/healthy_eating.pdf | uk |
dc.relation.references | Адамович І. В., Вовк К. В., Літвін О. І., Ніколенко Є. Я. та ін. Аналіз захворюваності хвороб органів травлення в
студентській популяції та профілактичні заходи їх подолання. Актуальні проблеми сучасної медицини. 2018.
Випуск 3 (63). С. 5-9 | uk |
dc.relation.references | Довгань А. І., Овчарук О. В., Пужайчереда Л. М. Ми обираємо здорове харчування: навчально-методичний
посібник. 2014.
URL: https://kristti.com.ua/wp-content/uploads/2020/04/Dovgan-A.I..pdf | uk |
dc.relation.references | Церковна О., Барибіна Л., Філенко Л. Аналіз структури захворюваності студентів різнопрофільних вишів для
пошуку шляхів оптимізації фізичного виховання. 2017 | uk |
dc.relation.references | Запольський А.К., Українець А.І. Екологія харчових продуктів: Вища школа, 2015. 423 с. | uk |
dc.relation.references | Управління Держпраці. Харчування та його вплив на здоров’я. 2020.
URL: https://oppb.com.ua/news/harchuvannya-ta-yogo-vplyv-na-zdorovya | uk |