Show simple item record

dc.contributor.authorПроцишена, С. В.uk
dc.contributor.authorВіштак, І. В.uk
dc.date.accessioned2024-03-08T11:18:25Z
dc.date.available2024-03-08T11:18:25Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationПроцишена С. В. Вплив раціонального та здорового харчування на організм людини [Електронний ресурс] / С. В. Процишена, І. В. Віштак // Матеріали LII Науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р. – Електрон. текст. дані. – 2023. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fitki/all-fitki-2023/paper/view/18091.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/39386
dc.description.abstractПроаналізовано актуальність даної теми. Розглянуто поняття, суть та особливості харчування, як воно впливає на наше здоров’я.uk
dc.description.abstractThe relevance of this topic was analyzed. The concept, essence and features of nutrition, how it affects our health, are considered.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали LII Науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fitki/all-fitki-2023/paper/view/18091
dc.subjectздоров’яuk
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectраціональне харчуванняuk
dc.subjectїжаuk
dc.subjectздоровий спосіб життяuk
dc.subjecthealthen
dc.subjectnutritionen
dc.subjectrational nutritionen
dc.subjectfooden
dc.subjecthealthy lifestyleen
dc.titleВплив раціонального та здорового харчування на організм людиниuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc565.2346
dc.relation.referencesГвоздій С. П., Шапкіна Т. І. Раціональне та здорове харчування. Одеса: ОНУ, 2019. URL: http://dspace.onu.edu.ua:8080/bitstream/123456789/27743/1/healthy_eating.pdfuk
dc.relation.referencesАдамович І. В., Вовк К. В., Літвін О. І., Ніколенко Є. Я. та ін. Аналіз захворюваності хвороб органів травлення в студентській популяції та профілактичні заходи їх подолання. Актуальні проблеми сучасної медицини. 2018. Випуск 3 (63). С. 5-9uk
dc.relation.referencesДовгань А. І., Овчарук О. В., Пужайчереда Л. М. Ми обираємо здорове харчування: навчально-методичний посібник. 2014. URL: https://kristti.com.ua/wp-content/uploads/2020/04/Dovgan-A.I..pdfuk
dc.relation.referencesЦерковна О., Барибіна Л., Філенко Л. Аналіз структури захворюваності студентів різнопрофільних вишів для пошуку шляхів оптимізації фізичного виховання. 2017uk
dc.relation.referencesЗапольський А.К., Українець А.І. Екологія харчових продуктів: Вища школа, 2015. 423 с.uk
dc.relation.referencesУправління Держпраці. Харчування та його вплив на здоров’я. 2020. URL: https://oppb.com.ua/news/harchuvannya-ta-yogo-vplyv-na-zdorovyauk


Files in this item

No Thumbnail [100%x80]

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record