Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorКізін, Г. О.uk
dc.date.accessioned2024-04-30T07:54:48Z
dc.date.available2024-04-30T07:54:48Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationКізін Г. О. Переваги та недоліки використання мікросервісної архітектури для розробки інформаційної системи для керування закладами громадського харчування. Матеріали LІII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 20-22 березня 2024 р. Електрон. текст. дані. 2024. URI: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fitki/all-fitki-2024/paper/view/21009.uk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/41962
dc.description.abstractРобота присвячена розробці інформаційної системи для керування закладами громадського харчування з використанням мікросервісної архітектури. Досліджено переваги та недоліки мікросервісної архітектури для розробки інформаційних систем з урахуванням аспектів масштабованості, гнучкості та складності управління.uk
dc.description.abstractThe paper is dedicated to the development of an information system for managing food service establishments using microservices architecture. The advantages and disadvantages of microservices architecture for developing information systems are investigated, taking into account scalability, flexibility, and management complexity aspects.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали LІII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 20-22 березня 2024 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fitki/all-fitki-2024/paper/view/21009
dc.subjectмікросервісиuk
dc.subjectінформаційна системаuk
dc.subjectархітектураuk
dc.subjectперевагиuk
dc.subjectнедолікиuk
dc.subjectмасштабованістьuk
dc.subjectгнучкістьuk
dc.subjectуправлінняuk
dc.subjectрозгортанняuk
dc.subjectмоніторингuk
dc.subjectmicroservicesuk
dc.subjectinformation systemuk
dc.subjectarchitectureuk
dc.subjectadvantagesuk
dc.subjectdisadvantagesuk
dc.subjectscalabilityuk
dc.subjectflexibilityuk
dc.subjectmanagementuk
dc.subjectdeploymentuk
dc.subjectmonitoringuk
dc.titleПереваги та недоліки використання мікросервісної архітектури для розробки інформаційної системи для керування закладами громадського харчуванняuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc604.4.04
dc.relation.references[ ] : https://www.javatpoint.com/advantges-and-disadvantages-of-microservices


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію