dc.contributor.author | Leibuk, L. | uk |
dc.contributor.author | Bradley, D. M. | uk |
dc.date.accessioned | 2025-03-18T14:53:11Z | |
dc.date.available | 2025-03-18T14:53:11Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Leibuk L. Analysis of relevant restaurant marketing trend of 2021 during COVID-19 pandemic [Electronic resource] / L. Leibuk, D. M. Bradley // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів, аспірантів та молодих науковців «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи» (МН-2021), м. Вінниця, 01-14 травня 2021 р. – Електрон. текст. дані. – 2021. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2021/paper/view/13101. | uk |
dc.identifier.uri | https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/45710 | |
dc.description.abstract | Analysis of current marketing trend which can help the restaurant industry to survive during the COVID-19 pandemic. | en |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів, аспірантів та молодих науковців «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи» (МН-2021), м. Вінниця, 01-14 травня 2021 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2021/paper/view/13101 | |
dc.subject | restaurant | en |
dc.subject | delivery | en |
dc.subject | food | en |
dc.subject | market | en |
dc.subject | business | en |
dc.title | Analysis of relevant restaurant marketing trend of 2021 during COVID-19 pandemic | en |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 338.46:641 | |
dc.relation.references | DoorDash is about to begin trading on the NYSE. Here’s what it’s like inside its Silicon Valley
ghost kitchen, a “WeWork for restaurants” that allows tenants like Chick-fil-A to focus on food
delivery. (2020, December 9). The Business Insider (Blogs on Demand) | en |
dc.relation.references | Krishna, P. (2021, March 1). When A Restaurant Becomes A Ghost Kitchen. Bon Appetit, 66(2),
26. | en |
dc.relation.references | Brar, K., & Minaker, L. M. (2021). Geographic reach and nutritional quality of foods available
from mobile online food delivery service applications: novel opportunities for retail food
environment surveillance. BMC Public Health, 21(1), 1–11.
https://doi.org/10.1186/s12889-021-10489-2 | en |