Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorДобренко, Д. А.uk
dc.contributor.authorЛялюк, О. Г.uk
dc.date.accessioned2025-03-19T13:35:29Z
dc.date.available2025-03-19T13:35:29Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationДобренко Д. А. Особливості формування і розвитку соціальних готелів [Електронний ресурс] / Д. А. Добренко, О. Г. Лялюк // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2022)", Вінниця, 16-17 червня 2022 р. – Електрон. текст. дані. – 2022. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2022/paper/view/14268.uk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/45912
dc.description.abstractУ статті розглядаються особливості та тенденції сучасного розвитку вітчизняного готельного бізнесу.uk
dc.description.abstractThe article considers the features and trends of modern development of the domestic hotel business. The analysis of the structure of the modern tourism industry with the definition of the place and role of the hotel business in it, the genesis and trends of its development in the region and abroad are studied. The article is devoted to the consideration of the methodology of conducting a regional study of the demand for social hotel services.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2022)", Вінниця, 16-17 червня 2022 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2022/paper/view/14268
dc.subjectТуризмuk
dc.subjectсучасні реаліїuk
dc.subjectготельuk
dc.subjectпослугаuk
dc.subjectсервісuk
dc.subjectіндустрія гостинностіuk
dc.subjectдержавне регулюванняuk
dc.subjectбізнесuk
dc.subjectпопитuk
dc.subjectсоціальний готельuk
dc.subjectTourismen
dc.subjectmodern realitiesen
dc.subjecthotelen
dc.subjectserviceen
dc.subjectserviceen
dc.subjecthospitality industryen
dc.subjectgovernment regulationen
dc.subjectbusinessen
dc.subjectdemanden
dc.subjectsocial hotelen
dc.titleОсобливості формування і розвитку соціальних готелівuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc338.48
dc.relation.referencesБайлик С.И. Гостиничное хозяйство: учебник / С. И. Байлик [для студ.высш. учеб. заведен.]. – 2–е изд., перераб и доп. – К.: Дакор, 2009. – 368 с.ru
dc.relation.referencesПисаревський І. М. Матеріально-технічна база готелів: підручник / І. М. Писаревський, А. А. Рябєв; Харк. нац. акад. міськ. госп-ва. – Х.: ХНАМГ, 2010. – 286 с.uk
dc.relation.referencesJennie Germann Molz, Sarah Gibson. Mobilizing hospitality. - 2007 - 232 c. Ashgate Publishing Limited.en
dc.relation.referencesJerry J. Weygandt. Hospitality Financial Accounting. - 2008 - 547 c. John Wiley & Sons,INC.en
dc.relation.referencesMichael Olsen, Virginia Tech, Jinlin Zhao. Handbook of hospitality strategic management. - 2008 - 513 c. Butterworth-Heinemannen
dc.relation.referencesPat Golden-Romero. Hotel convention sales, services, and operations. - 2007 - 331 c.ButterworthHeinemannen
dc.relation.referencesSimon Hudson. Tourism and Hospitality Marketing. - 2008 - 490 c. SAGE Publications Ltden
dc.relation.referencesTammie J. Kaufmann, Conrad Lashley Lisa, Ann Schreier. Timeshare Management: The Key Issues of Hospitality Managers. - 2009 - 225 c. Elsevier Butterworth–Heinemannen
dc.relation.referencesYvette Reisinger. International Tourism: Cultures and Behavior. - 2009 - 450 c. ButterworthHeinemann.en
dc.relation.referencesДобренко Д. А. Особливості формування і розвитку соціальних [Електронний ресурс] / Д. А. Добренко, О. Г. Лялюк // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції " Енергоефективність в галузях економіки України, Вінниця", 23-25 листопада 2021 р. – Електрон. текст. дані. – Вінниця : ВНТУ, 2021. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/egeu/egeu2021/paper/view/13873uk
dc.relation.referencesДовідник нормативних документів у сфері охорони праці, пожежної безпеки, гігієни праці та соціального страхування від нещасних випадків. ПП «РК» «Вектор». – Київ 2009,244 с.uk
dc.relation.referencesКарнаухова В.К., Краківська Т.А. Сервісна діяльність: навчальний посібник / За заг. ред. Ю.М. Краківської. – М.: ІКЦ «МарТ»; Ростов н / Д: Вид. центр «МарТ», 2006uk
dc.relation.referencesЛук'янова Л.Г., Дорошенко Т.Т., Муніч І.М, Уніфіковані технології готельних послуг / За ред.. проф. B.K. Федорченка. – К.: Вища школа, 2001. – 237 с.uk
dc.relation.referencesЛесник А. Л. Безопасность в гостиничных предприятиях. Учебное пособие М.: УКЦ «Персона пяти звезд», ТрансЛит, 2008 –152 сru
dc.relation.referencesЛяпина И.Ю. Организация и технология гостиничного обслуживания: Учебник для начального профессионального образования. – М: Академия, 2002. – 208 с.ru
dc.relation.referencesМальська М. П., Пандяк І.Г. Готельний бізнес: теорія та практика. Навчальний посібник. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 472 с.uk
dc.relation.referencesМунін Г.Б., Зимійов А.О., Самарцев Є.В., Гаца О.О., Максимець К.П., Роглєв Х.И. Управління сучасним готельним комплексом: Навч.посіб. /За редакцією члена-кор. HAH України, д.е.н., професора СІ. Дорогунцова. – К.: Ліра – К, 2005. – 520 с.uk
dc.relation.referencesРябев А. А. Классификация гостиниц: некоторые проблемы и пути их решения / А. А. Рябев // ХХХIV науч.-техн. конф. препод., аспиоантов и сотр.Харьк. нац. акад. гор. хоз–ва. В 3-х ч. Ч. 3. Общественноэкономические науки: программа и тезисы докладов / Харьк. нац. акад. гор. Хоз-ва. – Х.: 2008. – С. 170 – 172.ru
dc.relation.referencesШаповал М.І. Основи стандартизації, управління якістю і сертифікації: Підручник.– 3-є вид., перероб.і доп.– К.: Вид–во Європ. Ун-ту, 2002.uk
dc.relation.referencesДБН Б.2.2-12:2019 "Планування і забудова територій" -К.: Укрархбудінформ, 2019. – 177 с.uk
dc.relation.referencesБудинки і споруди «Готелі»: ДБН В.2.2-20:2008 [Чинний від 2008-07-23]. – К., Мінбуд України, 2008. – 37 с. – (Державні будівельні норми України).uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію