Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorБровченко, В. В.uk
dc.date.accessioned2025-03-19T13:35:52Z
dc.date.available2025-03-19T13:35:52Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationБровченко В. В. Моделювання виробничої системи виробництва карамельних цукерок [Електронний ресурс] / В. В. Бровченко // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2022)", Вінниця, 16-17 червня 2022 р. – Електрон. текст. дані. – 2022. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2022/paper/view/16181.uk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/45915
dc.description.abstractВ ході роботи розглянуто технологічний процес виготовлення карамельних цукерок, для цього проведено аналіз етапів виробництва карамельних цукерок та технологічної схеми виробництва для створення вербальної моделі системи. Створено концептуальну модель за допомогою використання UML-діаграм, структурну та інформаційну моделі. А також описано функціональну модель, що складена з дотриманням вимог до варіння карамельних сиропів та способів їх отримання, та на її основі проведено імітаційне моделювання в середовищіuk
dc.description.abstractIn the course of the work the technological process of making caramel candies is considered, for this purpose the analysis of stages of production of caramel candies and technological scheme of production for creation of verbal model of system is carried out. A conceptual model was created using UML diagrams, structural and information models. Also, a functional model is described, compiled in compliance with the requirements for cooking caramel syrups and methods for their production, and on its basis simulation was performed in SciLab / Xcos.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2022)", Вінниця, 16-17 червня 2022 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2022/paper/view/16181
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjectмоделювання виробничих системuk
dc.subjectімітаційне моделюванняuk
dc.subjecttechnological processuk
dc.subjectmodeling of production systemsuk
dc.subjectsimulation modelinguk
dc.titleМоделювання виробничої системи виробництва карамельних цукерокuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc330.43
dc.relation.references, .. : / .. . : . . . ., 2019. 432 .
dc.relation.references, .. / .. . .: , 2004. 272 .
dc.relation.references. . Scilab - : /. . - .: " ", 2017. 154 .


Файли в цьому документі

No Thumbnail [100%x80]

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію