Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorБоднарук, А. І.uk
dc.date.accessioned2025-08-13T09:45:18Z
dc.date.available2025-08-13T09:45:18Z
dc.date.issued2025
dc.identifier.citationuk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/48077
dc.description.abstractРозглянуто особливості управління ресурсами на підприємстві харчової промисловості ТОВ «КИЇВuk
dc.description.abstractThe features of resource management at the food industry enterprise LLC «KYIV KHLIB» under dynamic market conditions have been considered. The current state of management of material, labor, financial, and in formational resources is analyzed, highlighting both strengths and weaknesses. The necessity of implementing a modern ERP system as a tool for integrated business process management is substantiated. A mathematical model for optimizing resource provision, tailored to the specifics of bakery production, is developed. A phased implementation plan for the IT-Enterprise system and an economic evaluation of the project's effectiveness are proposed.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartof// Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2025)», 15-16 червня 2025 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2025/paper/view/25337
dc.subjectERP-системаuk
dc.subjectуправління ресурсамиuk
dc.subjectхлібопекарське виробництвоuk
dc.subjectавтоматизаціяuk
dc.subjectоптимізаціяuk
dc.subjectекономічна ефективністьuk
dc.subjectERP systemuk
dc.subjectresource managementuk
dc.subjectbakery productionuk
dc.subjectau tomationuk
dc.subjectoptimizationuk
dc.subjecteconomicefficiencyuk
dc.titleУправління ресурсами тов «київ хліб» із використанням сучасних erp-системuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc004.8:658


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію