dc.contributor.author | Медончак, Д. О. | uk |
dc.contributor.author | Богачук, В. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2025-10-03T07:42:01Z | |
dc.date.available | 2025-10-03T07:42:01Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | | uk |
dc.identifier.uri | https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/49490 | |
dc.description.abstract | Сучасні тенденції у хлібопекарській промисловості свідчать про активний розвиток автоматизації, що дозволяє підвищити якість продукції, знизити вплив людського фактора та оптимізувати використання ресурсів. Впровадження програмованих логічних контролерів (ПЛК), сенсорних систем та спеціалізованого програмного забезпечення забезпечує стабільність технологічних процесів та їхню гнучкість. | uk |
dc.description.abstract | Modern trends in the bakery industry indicate active development of automation, which improves product quality, reduces human factor influence, and optimizes resource utilization. The implementation of Programmable Logic | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | // Матеріали LIV Всеукраїнської науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 24-27 березня 2025 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-feeem/all-feeem-2025/paper/view/23652 | |
dc.subject | автоматизація | uk |
dc.subject | контролер | uk |
dc.subject | сенсори | uk |
dc.subject | програмне забезпечення | uk |
dc.title | Актуальність розробки автоматизованої системи управління технологічним процесом випічки хліба | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 621.311 | |
dc.identifier.udc | 331.45 | |
dc.relation.references | 2. . URL: https://uk.wikipedia.org/wiki/ ( : 15.03.2025) / .. . : , 2024. 119 . | |