Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorМедончак, Д. О.uk
dc.contributor.authorБогачук, В. В.uk
dc.date.accessioned2025-10-03T07:42:01Z
dc.date.available2025-10-03T07:42:01Z
dc.date.issued2025
dc.identifier.citationuk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/49490
dc.description.abstractСучасні тенденції у хлібопекарській промисловості свідчать про активний розвиток автоматизації, що дозволяє підвищити якість продукції, знизити вплив людського фактора та оптимізувати використання ресурсів. Впровадження програмованих логічних контролерів (ПЛК), сенсорних систем та спеціалізованого програмного забезпечення забезпечує стабільність технологічних процесів та їхню гнучкість.uk
dc.description.abstractModern trends in the bakery industry indicate active development of automation, which improves product quality, reduces human factor influence, and optimizes resource utilization. The implementation of Programmable Logicen
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartof// Матеріали LIV Всеукраїнської науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 24-27 березня 2025 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-feeem/all-feeem-2025/paper/view/23652
dc.subjectавтоматизаціяuk
dc.subjectконтролерuk
dc.subjectсенсориuk
dc.subjectпрограмне забезпеченняuk
dc.titleАктуальність розробки автоматизованої системи управління технологічним процесом випічки хлібаuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc621.311
dc.identifier.udc331.45
dc.relation.references2. . URL: https://uk.wikipedia.org/wiki/ ( : 15.03.2025) / .. . : , 2024. 119 .


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію