Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorБезсмертна, О. В.uk
dc.date.accessioned2016-05-26T21:58:27Z
dc.date.available2016-05-26T21:58:27Z
dc.date.issued2016-03
dc.identifier.citationБезсмертна О. В. Особливості постачання молочної сировини на переробні підприємства [Електронний ресурс] / О. В. Безсмертна // Матеріали XLV Науково-технічної конференції ВНТУ, Вінниця, 23-24 березня 2016 р. - Електрон. текст. дані. - 2016. - Режим доступу : http://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2016/paper/view/412.uk
dc.identifier.urihttp://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2016/paper/view/412
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/11278
dc.description.abstractРозглядаються особливості постачання молочної сировини на переробні підприємства, проводиться аналіз системи постачання молока на молокопереробні підприємства Вінницької області та визначається вплив таких факторів, як сезонність, виробничий потенціал переробного підприємства, сорт молока.uk
dc.description.abstractThe features of the supply of raw milk to milk processing plants are considered, analysis of the supply chain of milk to the milk processing enterprises of Vinnytsia region is conducted and the impact of such factors as seasonality, production capacity of the processing enterprises , variety of milk is determined.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectпереробне підприємствоuk
dc.subjectудій молокаuk
dc.subjectсезонністьuk
dc.subjectвиробничі потужностіuk
dc.subjectматеріальні витратиuk
dc.subjectсорт молокаuk
dc.subjectmilken
dc.subjectprocessing planten
dc.subjectmilk yielden
dc.subjectseasonalityen
dc.subjectproduction capacityen
dc.subjectmaterial costsen
dc.subjectvariety of milken
dc.titleОсобливості постачання молочної сировини на переробні підприємстваuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc664:65.012.34


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію