Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorЗацерклянний, М. М.uk
dc.date.accessioned2017-10-12T08:36:29Z
dc.date.available2017-10-12T08:36:29Z
dc.date.issued2017-09
dc.identifier.citationЗацерклянний М. М. Удосконалення системи охорони довкілля на підприємствах галузі хлібопродуктів [Текст] / Зацерклянний М. М. // Матеріали конференції VI Всеукраїнського з’їзду екологів, 21-22 вересня 2017 р. - ВНТУ, 2017. - С. 25.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/18414
dc.description.abstractВиробничі процеси підприємств галузі хлібопродуктів істотно впливають на стан довкілля. Вплив характеризується наступними напрямами: забрудненням атмосферного повітря, викидів пилу при прийманні, транспортуванні, переміщенні, очищенні, сушінні, сухих методах підготовки зерна та його переробки.uk
dc.description.abstractПроизводственные процессы предприятий отрасли хлебопродуктов существенное влияние на состояние окружающей среды. Влияние характеризуется следующим направлениям: загрязнением атмосферного воздуха, выбросов пыли при приеме, транспортировке, перемещении, очистке, сушке, сухих методах подготовки зерна и его переработки.ru
dc.description.abstractThe production processes of the bakery enterprises significantly affect the state of the environment. Influence is characterized by the following areas: air pollution, dust emissions when receiving, transporting, moving, cleaning, drying, dry methods of preparation of grain and its processing.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали конференції VI Всеукраїнського з’їзду екологів, 21-22 вересня 2017 р.uk
dc.subjectатмосферне повітряuk
dc.subjectвикиди шкідливих речовинuk
dc.subjectвиробничі процесиuk
dc.subjectгалузі хлібопродуктівuk
dc.titleУдосконалення системи охорони довкілля на підприємствах галузі хлібопродуктівuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc678.065:628.474.4


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію