dc.contributor.author | Зацерклянний, М. М. | uk |
dc.date.accessioned | 2017-10-12T08:36:29Z | |
dc.date.available | 2017-10-12T08:36:29Z | |
dc.date.issued | 2017-09 | |
dc.identifier.citation | Зацерклянний М. М. Удосконалення системи охорони довкілля на підприємствах галузі хлібопродуктів [Текст] / Зацерклянний М. М. // Матеріали конференції VI Всеукраїнського з’їзду екологів, 21-22 вересня 2017 р. - ВНТУ, 2017. - С. 25. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/18414 | |
dc.description.abstract | Виробничі процеси підприємств галузі хлібопродуктів істотно впливають на стан довкілля. Вплив характеризується наступними напрямами: забрудненням атмосферного повітря, викидів пилу при прийманні, транспортуванні, переміщенні, очищенні, сушінні, сухих методах підготовки зерна та його переробки. | uk |
dc.description.abstract | Производственные процессы предприятий отрасли хлебопродуктов существенное влияние на состояние окружающей среды. Влияние характеризуется следующим направлениям: загрязнением атмосферного воздуха, выбросов пыли при приеме, транспортировке, перемещении, очистке, сушке, сухих методах подготовки зерна и его переработки. | ru |
dc.description.abstract | The production processes of the bakery enterprises significantly affect the state of the environment. Influence is characterized by the following areas: air pollution, dust emissions when receiving, transporting, moving, cleaning, drying, dry methods of preparation of grain and its processing. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали конференції VI Всеукраїнського з’їзду екологів, 21-22 вересня 2017 р. | uk |
dc.subject | атмосферне повітря | uk |
dc.subject | викиди шкідливих речовин | uk |
dc.subject | виробничі процеси | uk |
dc.subject | галузі хлібопродуктів | uk |
dc.title | Удосконалення системи охорони довкілля на підприємствах галузі хлібопродуктів | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 678.065:628.474.4 | |