Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorОблап, Р. В.uk
dc.contributor.authorНовак, Н. Б.uk
dc.contributor.authorМалієнко, В. А.uk
dc.contributor.authorГолубець, Р. А.uk
dc.contributor.authorСеменович, В. К.uk
dc.contributor.authorДимань, Т. М.uk
dc.date.accessioned2017-11-16T06:18:15Z
dc.date.available2017-11-16T06:18:15Z
dc.date.issued2015-09
dc.identifier.citationЗастосування сучасних методів ДНК-діагностики для оцінки деяких показників безпеки та якості харчової продукції [Текст] / Р. В. Облап, Н. Б. Новак, В. А. Малієнко [та ін.] // Матеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 р. - ВНТУ, 2015. - С. 45.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19022
dc.description.abstractХарчова промисловість є однією із стратегічних галузей, рівень розвитку якої значною мірою визначає продовольчу безпеку держави, якість харчування населення та здоров’я нації. Розвиток харчової промисловості в Україні покликаний підвищити конкурентоспроможність галузі та забезпечити населення повноцінними харчовими продуктами, безпечними для здоров`я.uk
dc.description.abstractПищевая промышленность является одной из стратегических отраслей, уровень развития которой в значительной мере определяет продовольственную безопасность государства, качество питания населения и здоровья нации. Развитие пищевой промышленности в Украине призван повысить конкурентоспособность отрасли и обеспечить население полноценными продуктами, безопасными для здоровья.ru
dc.description.abstractThe food industry is one of the strategic sectors, the level of development of which largely determines the food security of the state, food quality of the population and the health of the nation. The development of the food industry in Ukraine is designed to increase the competitiveness of the industry and provide the population with healthy food products.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУen
dc.relation.ispartofМатеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 р.uk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectбіотехнологіяuk
dc.subjectДНК-діагностикаuk
dc.titleЗастосування сучасних методів ДНК-діагностики для оцінки деяких показників безпеки та якості харчової продукціїuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc577.21:631.523:604.6:664.012.1


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію