Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorГінзула, М. Я.uk
dc.date.accessioned2017-12-05T06:45:43Z
dc.date.available2017-12-05T06:45:43Z
dc.date.issued2015-09
dc.identifier.citationГінзула М. Я. Аналіз стану та тенденцій розвитку харчової промисловості Тернопільської області [Текст] / М. Я. Гінзула // Матеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 р. - ВНТУ, 2015. - С. 137.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19245
dc.description.abstractОснова господарства Тернопільської області базується на харчовій промисловості, що заснована на історично сформованих природних та економічних умовах території дослідження. На виробництво харчових продуктів припадає 49% обсягів реалізованої продукції промисловості області. Даний вид виробництва розвивається динамічно, протягом останніх років спостерігаємо поступове збільшення обсягів виробництва, щорічно на 15-20%.uk
dc.description.abstractОснова хозяйства Тернопольской области базируется на пищевой промышленности, основанной на исторически сложившихся природных и экономических условиях территории исследования. На производство пищевых продуктов приходится 49% объемов реализованной продукции промышленности области. Данный вид производства развивается динамично, в последние годы наблюдаем постепенное увеличение объемов производства, ежегодно на 15-20%.ru
dc.description.abstractThe basis of the economy of the Ternopil region is based on the food industry, which is based on the historically formed natural and economic conditions of the research area. The production of food products accounts for 49% of the volume of sales of industrial products in the oblast. This type of production is developing dynamically, during recent years, we see a gradual increase in production volumes, annually by 15-20%.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 рuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectсільськогосподарське виробництвоuk
dc.subjectзбільшення обсягів виробництваuk
dc.titleАналіз стану та тенденцій розвитку харчової промисловості Тернопільської областіuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc338.439


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію