Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorАзарова, А. О.uk
dc.contributor.authorБурбела, О. В.uk
dc.contributor.authorШалагай, Ю. О.uk
dc.date.accessioned2019-01-28T17:48:10Z
dc.date.available2019-01-28T17:48:10Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationАзарова А. О. Розроблення комплексної цільової програми управління якістю соняшникової олії [Текст] / А. О. Азарова, О. В. Бурбела, Ю. О. Шалагай // Вісник Хмельницького національного університету. Серія "Економічні науки". – 2011. – № 1(171). – С. 174–178.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/23487
dc.description.abstractРозглянуті і узагальнені особливості процесу прийняття управлінських рішень щодо розподілу обмежених економічних ресурсів серед напрямків управління якістю. Запропоновано підхід щодо управління якіст соняшникової олії, який дозволяє обгрунтувати найбільш перспективні напрями вкладання ресірсів для покращення якості.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofВісник Хмельницького національного університету. № 1 : 174–178.uk
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні наукиuk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.subjectсистема підтримки прийняття рішеньuk
dc.subjectкомплексна цільова програмаuk
dc.titleРозроблення комплексної цільової програми управління якістю соняшникової оліїuk
dc.typeArticle
dc.identifier.udc658:562


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію