Презентації магістерських кваліфікаційних робіт: Недавні надходження
Відображеня елементи 1461-1480 із 1835
-
Вплив електроімпульсної обробки на підвищення якості та експлуатаційних властивостей відновлених поверхонь вал-шестерні
(ВНТУ, 2018)Предмет досліджень магістерської кваліфікаційної роботи – механізм впливу електроімпульсного проходження струму крізь зразки зі сталі з метою отримання однорідних шарів та встановлення можливості швидкісної термічної ... -
Технологічні засади підвищення якості відновлення вала проміжної роздаткової коробки
(ВНТУ, 2018)Предметом магістерської кваліфікаційної роботи є технологічні засади підвищення якості відновлення вала проміжної роздаткової коробки. Робота складається з п’яти частин: 1. Сучасний стан наукової проблеми і шляхи її ... -
Технологічні засади підвищення якості відновлення вала тягового редуктора
(ВНТУ, 2018)Предметом дослідження є якість відновлення валів. Робота складається з шести частин : 1. Якість робочих поверхонь валів та їх дослідження. 2. Дослідження впливу технологічних факторів на якість робочих поверхонь валів. ... -
Вплив технології бейнітного гартування на якість та експлуатаційні властивості шліцевих муфт
(ВНТУ, 2018)Предмет досліджень магістерської кваліфікаційної роботи – методи та засоби підвищення якості відновлення робочих поверхонь шліцевої муфти коробки відбору потужності НШ-33027 плазмовим наплавленням та подальшим гартуванням ... -
Удосконалення верстатного пристосування для фрезерної операції технологічного процесу механічної обробки деталі «Кришка 21.70»
(ВНТУ, 2018)У магістерській кваліфікаційній роботі розглядається використання поєднання традиційних методів проектування та сучасних машинобудівних комп’ютерних технологій для проектування та удосконалення верстатного пристосування ... -
Технологічна підготовка виробництва деталі “Корпус 34.78” з використанням СALS-технологій
(ВНТУ, 2018)У магістерській кваліфікаційній роботі розглядається приклад використання CALS-технологій для створення інформаційного середовища технологічної підготовки виробництва деталі «Корпус 34.78». У технологічній частині проведено ... -
Удосконалення технологічного процесу механічної обробки заготовки деталі типу «Вал-шестерня»
(ВНТУ, 2018)В магістерській кваліфікаційній роботі розглядається базовий технологічний процес механічної обробки заготовки деталі «Вал-шестерня», який не задовольняє сучасні вимоги в галузі машинобудування. Проведено аналіз типових ... -
Робоче місце механічної обробки деталі “Корпус 18.83” з використанням CAD/CAM-систем
(ВНТУ, 2018)У магістерській кваліфікаційній роботі розглядається приклад застосування промислових роботів при обслуговуванні верстатів з ЧПК, що дозволяє виключити участь робітника у виконанні допоміжних операцій та автоматизувати ... -
Удосконалення конструкції стенда для випробування рукавів високого тиску
(ВНТУ, 2018)В роботі розглянуто конструкцію стенда для приймально-здаточних (статичних) випробувань рукавів високого тиску, що використовується базовим підприємством ВАТ «Вінницький завод тракторних агрегатів». Проаналізовано її ... -
Розробка та дослідження установки для багатостадійного зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв. Ч. ІІІ. Розробка допоміжних комплексів установки для багатостадійного зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв
(ВНТУ, 2018)У третій частині комплексної магістерської кваліфікаційної роботи наведений багатоваріантний аналіз можливих конструкцій прес-форм для зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв (спиртової барди, пивної ... -
Розробка та дослідження установки для багатостадійного зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв. Ч. ІІ. Розробка та дослідження установки для багатостадійного зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв
(ВНТУ, 2018)У другій частині комплексної МКР на підставі багатоваріантного аналізу можливих схем установки для багатостадійного зневоднення відходів харчових виробництв вибраний найбільш раціональний варіант, при реалізації якого ... -
Управління якістю продукції на промисловому підприємстві (на прикладі ПАТ "Хмільниксільмаш")
(ВНТУ, 2018)В магістерській кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти управління якістю продукції на підприємстві. Досліджено підходи науковців до визначення сутності понять "якість" та «управління якістю». ... -
Удосконалення стратегічного планування діяльності підприємств кондитерської галузі (на прикладі публічного акціонерного товариства "Вінницька кондитерська фабрика "РОШЕН")
(ВНТУ, 2018)В магістерській кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні та практичні питання стратегічного планування на рівні переробного підприємства. Розглянуто сутність понять: стратегія, стратегічне планування, планування на ... -
Удосконалення управління формуванням та використанням капіталу будівельної галузі (на прикладі публічного акціонерного товариства «Вінницький асфальтобетонний завод»)
(ВНТУ, 2018)В магістерській кваліфікаційній роботі проаналізовано удосконалення управління формуванням та використанням капіталу будівельної галузі. В першому розділі роботи визначено теоретичні основи формування та використання ... -
Моделі та засоби управління інтелектуальним капіталом підприємства будівельної галузі (на прикладі товариства з обмеженою відповідальністю "НІЧЛАВА")
(ВНТУ, 2018)У дипломній роботі було досліджено сутність інтелектуального капіталу, його структурні складові та програмні засоби управління інтелектуальним капіталом. Розглянуто організаційно-економічну характеристику ТОВ «Нічлава», ... -
Організаційно-економічний механізм захисту платіжної системи підприємства харчової промисловості (на прикладі ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат»)
(ВНТУ, 2018)У кваліфікаційній магістерській роботі було розглянуто особливості організаційно-економічного механізму захисту платіжної системи в мережі Інтернет. Встановлено, що недоліком і головною перешкодою для більш надійного захисту ... -
Управління ризиками діяльності підприємств харчової промисловості (на прикладі публічного акіонерного товариства "Козятинський м'ясокомбінат")
(ВНТУ, 2018)У магістерській кваліфікаційній роботі розглянуто актуальні питання управління ризиками як складової економічної безпеки, а також причини виникнення і методи управління ризиками підприємств харчової промисловості. Досліджується ... -
Підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю молокопереробних підприємств (на прикладі публічного акціонерного товариства «Вінницький молочний завод «РОШЕН»)
(ВНТУ, 2018)В роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти ефективності використання конкурентоспроможності на підприємстві умовах інтеграційних процесів. Обґрунтовано характеристику управління конкурентоспроможністю підприємства, ... -
Удосконалення управління зовнішньоекономічною діяльністю на агропромислових підприємствах (на прикладі публічного акціонерного товариства "Миронівський хлібопродукт") в умовах посилення конкуренції
(ВНТУ, 2018)У дипломній роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти удосконалення управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Проаналізовано фінансовий стан та основні показники діяльності підприємства. Розглянуто ... -
Управління ефективністю праці персоналу підприємства (на прикладі публічного акціонерного товариства «Козятинський м′ясокомбінат»)
(ВНТУ, 2018)Проведено теоретичні дослідження coцiaльнo-eкoнoмiчної cyтноcті пpaцi тa її eфeктивнocтi. Опpaцьовано мeтoдoлoгiчнi тa пpaктичнi acпeкти визнaчeння eфeктивнocтi пpaцi пepcoнaлy пiдпpиємcтвa. Обґpyнтовaно вибip пoкaзникiв ...

