Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorТітов, Т. С.uk
dc.contributor.authorТишківська, О. А.uk
dc.date.accessioned2019-04-15T12:38:01Z
dc.date.available2019-04-15T12:38:01Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationЗабезпечення екологічної безпеки харчових продуктів шляхом вдосконалення екологічного контролю [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. О. А. Тишківська ; Вінницький національний технічний університет ; Інститут екологічної безпеки та моніторингу довкілля ; Кафедра екології та екологічної безпеки. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,79 Мбайт). – Вінниця, 2018. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/24408
dc.descriptionКерівник: канд. хім. наук, доц. Тітов Т. С.uk
dc.description.abstractВ магістерській кваліфікаційній роботі охарактеризовано охарактеризовано екологічний вплив підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище. Запропоновано вдосконалення екологічного контролю харчових виробництв шляхом експериментального визначення вмісту важких металів у деяких групах продуктів харчування. Проведено кореляційний аналіз та прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування рослинного походження та грунтах, на яких вони вирощувалися. Мета роботи – оцінка екологічної безпеки харчової промисловості та прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування і встановлення їх придатності для споживання за цим показником. Об’єкт дослідження – процес контролю і прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування рослинного походження. Предмет дослідження – вміст важких металів в харчових продуктах на території м. Вінниці і області.uk
dc.description.abstractIn the master's qualification work the ecological influence of food industry enterprises on the environment has been characterized. Improvement of ecological control of food production by experimental determination of heavy metal content in some food groups is proposed. Correlation analysis and prediction of the content of heavy metals in food products of vegetable origin and soils on which they were grown. The purpose of the work is to assess the ecological safety of the food industry and predict the content of heavy metals in food and establish their suitability for consumption by this indicator. The object of research - the process of monitoring and predicting the content of heavy metals in food products of vegetable origin. The subject of research - the content of heavy metals in food products in the territory of the city of Vinnytsia and the region.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectекологічна безпекаuk
dc.subjectекологічний контрольuk
dc.subjectвміст важких металівuk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectджерело забруднення продуктівuk
dc.subjectконтроль якості харчових продуктівuk
dc.subjectбезпечність харчових продуктівuk
dc.subject8.04010603
dc.titleЗабезпечення екологічної безпеки харчових продуктів шляхом вдосконалення екологічного контролюuk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію