Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorСевостьянов, І. В.uk
dc.contributor.authorЛуцик, В. Л.uk
dc.date.accessioned2019-12-19T09:18:25Z
dc.date.available2019-12-19T09:18:25Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationСевостьянов І. В. Аналіз способів та обладнання для зневоднення відходів харчових виробництв [Електронний ресурс] / І. В. Севостьянов, В. Л. Луцик // Матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в технічних науках: дослідження, проблеми, перспективи», м. Вінниця,12-17 червня 2017 р. – 2017. – Режим доступу: http://conf.inmad.vntu.edu.ua/fm/index.php?page=materials&line=27&mat=434.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/27986
dc.description.abstractНа сьогодні однією з актуальних проблем в Україні є забруднення навколишнього середовища промисловими відходами, серед яких і відходи харчових виробництв (пивна дробина, буряковий жом, кавовий і ячмінний шлами тощо). Зазвичай ці відходи виливають на спеціалізовані земельні ділянки, що призводить до погіршення екологічної ситуації у регіоні, тому завдання пошуку більш безпечних для довкілля способів утилізації відходів залишається досить актуальним. Аналіз способів та обладнання для зневоднення відходів харчових виробництв дасть змогу здійснювати їх раціональний вибір з врахуванням конкретної ситуації на виробництві, задач і вимог до утилізації, а також властивостей відходів. Під раціонально вибраним обладнанням мається на увазі високопродуктивне обладнання, яке буде відносно дешевим та менш енергоємним.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в технічних науках: дослідження, проблеми, перспективи», Вінниця, 12-17 червня 2017 р.uk
dc.relation.urihttp://conf.inmad.vntu.edu.ua/fm/index.php?page=materials&line=27&mat=434
dc.titleАналіз способів та обладнання для зневоднення відходів харчових виробництвuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc664:002.5; 664.02


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію