• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Якість і безпека: сучасні реалії
  • Якість і безпека: сучасні реалії (2017)
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Якість і безпека: сучасні реалії
  • Якість і безпека: сучасні реалії (2017)
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Вплив якості молочної продукції на здоров’я людей

Автор
Майданюк, А. Д.
Дата
2017
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • Якість і безпека: сучасні реалії (2017) [38]
Анотації
В статті здійснено огляд літературних джерел щодо особливостей і харчової цінності, якості і безпеки молочних продуктів. Проведено аналіз впливу якості молочних харчових продуктів на здоров’я людини.
 
In the article the review of the literature on the characteristics and nutritional value, quality and safety of dairy products. The analysis of the impact of dairy foods on human health.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/28387
Відкрити
конференція Якість і безпека....2017-59-60.pdf (314.6Kb)

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ