Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorТомчук, М. А.uk
dc.contributor.authorМайданюк, А. Д.uk
dc.date.accessioned2020-01-31T15:54:37Z
dc.date.available2020-01-31T15:54:37Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationМайданюк А. Д. Вплив якості молочної продукції на здоров’я людей [Текст] / А. Д. Майданюк ; наук. кер. М. А. Томчук // Матеріали Науково-практичної конференції "Якість і безпека: сучасні реалії", 02-03 березня 2017 р. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – С. 59-60.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/28387
dc.descriptionНауковий керівник: Томчук Микола Антонович, кандидат технічних наук, доцент кафедри безпеки життєдіяльності та педагогіки безпекиuk
dc.description.abstractВ статті здійснено огляд літературних джерел щодо особливостей і харчової цінності, якості і безпеки молочних продуктів. Проведено аналіз впливу якості молочних харчових продуктів на здоров’я людини.uk
dc.description.abstractIn the article the review of the literature on the characteristics and nutritional value, quality and safety of dairy products. The analysis of the impact of dairy foods on human health.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали Науково-практичної конференції "Якість і безпека: сучасні реалії", 02-03 березня 2017 р. : 59-60.uk
dc.subjectмолочні продуктиuk
dc.subjectнатуральністьuk
dc.subjectскладuk
dc.subjectбезпечністьuk
dc.subjectмеламінuk
dc.subjectметоди аналізуuk
dc.subjectdairyen
dc.subjectnaturalnessen
dc.subjectstructureen
dc.subjectsafetyen
dc.subjectmelamineen
dc.subjectmethods of analysisen
dc.titleВплив якості молочної продукції на здоров’я людейuk
dc.title.alternativeInfluence quality of dairy products on human healthen
dc.typeThesis
dc.identifier.udc621.317.73


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію