Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorСпівак, О. Ю.uk
dc.contributor.authorДзюбанчук, М. С.uk
dc.date.accessioned2020-03-30T15:38:42Z
dc.date.available2020-03-30T15:38:42Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationСпівак О. Ю. Комбіноване енергопідведення в технологічних процесах сушіння плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / О. Ю. Співак, М. С. Дзюбанчук // Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. – Електрон. текст. дані. – 2020. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fbtegp/all-fbtegp-2020/paper/view/9248.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/28877
dc.description.abstractРозглянуті перспективні способи енергопідведення при сушінні плодово-ягідної сировини в сушарках конвективного типу. Ключові слова: сушіння, яблука, пектин,uk
dc.description.abstractThe perspective ways of energy supply during drying of fruit and berry raw materials in the convective type dryers are considered.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fbtegp/all-fbtegp-2020/paper/view/9248
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectяблукаuk
dc.subjectпектинuk
dc.subjectкомбіновані методи сушінняuk
dc.subjectплодово-ягідна сировинаuk
dc.subjectdryingen
dc.subjectapplesen
dc.subjectpectinen
dc.subjectcombined methods of dryingen
dc.subjectfruit and berry raw materialsen
dc.titleКомбіноване енергопідведення в технологічних процесах сушіння плодово-ягідної сировиниuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc621.181
dc.relation.referencesСпівак О. Ю. Дослідження кінетики процесів сушіння сільськогосподарської сировини в побутових сушарках [Текст] / О. Ю. Співак, М. О. Кучинський // Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві. - 2012. - № 1. - С. 85-89.uk
dc.relation.referencesСтрельников, А. Инновационные подходы к переработке плодово-ягодной продукции [Текст] / А. Стрельников // Технологии пищевой и перерабатывающей промышленности АПК – продукты здорового питания. – 2015. – Вып. 1 (5). – С. 95–101.ru
dc.relation.referencesАндрющенко А.И. Основы технологической термодинамики реальных процессов. М.: Высшая школа, 1975. - 264 с.ru
dc.relation.referencesБаумштейн И.Т. Автоматизация процессов сушки в химической промышленности. М.: Химия, 1970. - 231 с.ru


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію