Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorFilatova L. S.en
dc.contributor.authorФілатова, Л. С.uk
dc.date.accessioned2020-03-30T15:46:40Z
dc.date.available2020-03-30T15:46:40Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationFilatova L. S. The problem of dairy industry development and its regulation to ensure food securty of Ukraine [Електронний ресурс] / L. S. Filatova // Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. – Електрон. текст. дані. – 2020. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2020/paper/view/9169.en
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/29055
dc.description.abstractПрисвячено розробці теоретико-методичних засад регулювання розвитку молочної промисловості, а також практичних рекомендацій щодо напрямів удосконалення моделі регулювання з метою забезпечення продовольчої безпеки України. Було визначено склад детермінант, що впливають на формування моделі регулювання розвитку галузі. Визначено тенденції розвитку підприємств молочної промисловості України. Проведено комплексний аналіз поведінкоутворюючих факторів на ринку виробництва і реалізації молочної продукції та здійснено динаміку структури ринку. Здійснено ідентифікацію міжорганізаційних конфліктів на ринку молочної промисловості, що дозволяє не лише ідентифікувати причини деструктивності галузі, а й виявити приховані процеси на ринку.uk
dc.description.abstractThesis researches the development of theoretical and methodological principles in managing the development of dairy industry as well as develops practical ecommendations as for the ways to improve the regulation model aimed at ensuring an efficiency of the competitive environment. There had been determined the set of determinants that influence the formation of the market/branch regulation model. There had been determined the tendencies for the development of dairy industry enterprises in Ukraine. Complex analysis of the behavior-formation factors on the manufacturing market and market for dairy products, as well as the dynamics of market structure had been made. There had been made the identification of inter-organizational conflicts on the market of dairy industry, that allows not only to identify the reason for destructiveness within the brunch, but to reveal the hidden processes on the markeen
dc.language.isoenen
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2020/paper/view/9169
dc.subjectмолочна промисловістьuk
dc.subjectпродовольча безпекаuk
dc.subjectгалузевий розвитокuk
dc.subjectdairy industryen
dc.subjectfood securityen
dc.subjectbranch developmenten
dc.titleThe problem of dairy industry development and its regulation to ensure food securty of Ukraineen
dc.typeThesis
dc.identifier.udc338.439:637.1


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію