Впровадження інтегрованої системи управління якістю на підприємствах харчового виробництва
Автор
Латанська, А. К.
Саранчук, С. В.
Васюра, А. С.
Дата
2020Metadata
Показати повну інформаціюCollections
Анотації
У статті обґрунтовано необхідність впровадження інтегрованих систем управління якістю на
підприємствах. Визначені переваги від впровадження міжнародних стандартів якості для підприємств.
Встановлені основні тенденції і суперечності розбудови інтегрованих систем управління якістю.
Проаналізовані підходи до створення інтегрованих систем управління якістю. The article substantiates the necessity to introduce integrated quality managementє. The advantages from the implementation of international quality standards for enterprises are identified. The basic tendencies and contradictions of the development of integrated quality management systems are established. Approaches to the creation of integrated quality management systems are analyzed.
URI:
https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/29309