Обгрунтування антикризової стратегії підприємства харчової галузі економіки (на прикладі приватного акціонерного товариства «МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД»)
Анотації
Магістерська кваліфікаційна робота на тему: «Обгрунтування антикризової стратегії підприємства харчової галузі економіки (на прикладі приватного акціонерного товариства «Могилів-Подільський консервний завод»)».
У магістерській кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретичні основи антикризового управління підприємством; здійснено оцінку фінансового стану та варіантний аналіз імовірності банкрутства ПрАТ «Могилів-Подільський консервний завод»; обгрунтовано антикризову стратегію для досліджуваного підприємства та розроблено рекомендації для впровадження системи раннього попередження і реагування. The master's qualification work on the theme: «Substantiation of the anti-crisis strategy of the food industry (on the example of the private joint-stock company «Mogilev-Podolsky cannery»)».
The theoretical basis of anti-crisis management of the enterprise is analyzed in the master's qualification work; an assessment of the financial condition and a variant analysis of the probability of bankruptcy of PJSC "Mohyliv-Podilsky cannery"; the anti-crisis strategy for the researched enterprise is substantiated and recommendations for introduction of system of early warning and reaction are developed.
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32262