Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorСеферян, А. А.uk
dc.contributor.authorСушко, С. А.uk
dc.contributor.authorБерезюк, О. В.uk
dc.contributor.authorSeferyan, A. A.en
dc.contributor.authorSushko, S. A.en
dc.contributor.authorBereziuk, O. V.en
dc.date.accessioned2021-06-03T10:59:59Z
dc.date.available2021-06-03T10:59:59Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationСеферян А. А. Якість та безпека продуктів харчування в сучасних умовах [Текст] / А. А. Сеферян, С. А. Сушко, О. В. Березюк // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 35-38.uk
dc.identifier.isbn978-966-641-732-2
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32369
dc.description.abstractРозглянуто проблеми регулювання якості та безпеки харчових продуктів в контексті екологічної національної політики та виробництва екологічно безпечних продуктів.uk
dc.description.abstractConsided the issues of food quality and safety regulation in the context of environmental national policies and the production of environmentally friendly products.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. : 35-38.uk
dc.subjectбезпека харчових продуктівuk
dc.subjectуправління якістю харчових продуктівuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectfood safetyen
dc.subjectfood quality managementen
dc.subjectproductionen
dc.titleЯкість та безпека продуктів харчування в сучасних умовахuk
dc.title.alternativeQuality and safety of fooden
dc.typeThesis
dc.identifier.udc664-4
dc.relation.referencesКрисанов Д. Ф. Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику / Д. Ф. Крисанов // Продуктивні сили і регіональна економіка : зб. наук. праць : у 2 ч. – К. : РВПС України НАН України, 2008. – Ч. 1. – С. 249-261.uk
dc.relation.referencesКашенко О. Л. Екологічна складова національної продовольчої безпеки / О. Л. Кашенко // Нова економічна парадигма формування стратегії національної продовольчої безпеки України у ХХІ столітті. – К. : ІАЕ, 2001. – С. 221-223.uk
dc.relation.referencesБерезюк О. В. Безпека життєдіяльності : навчальний посібник / О. В. Березюк, М. С. Лемешев. – Вінниця : ВНТУ, 2011. – 204 с.uk
dc.relation.referencesБерезюк О. В. Безпека життєдіяльності : практикум / О. В. Березюк, М. С. Лемешев, І. В. Заюков, С. В. Королевська. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – 99 с.uk
dc.relation.referencesБерезюк О. В. Перспективи тестової комп’ютерної перевірки знань студентів із дисципліни "Безпека життєдіяльності" / О. В. Березюк, М. С. Лемешев, М. А. Томчук // Матеріали дев'ятої міжнародної науково-методичної конференції "Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука, практика". – Львів : ЛНУ, 2010. – С. 217-218.uk
dc.relation.referencesБерезюк О. В. Застосування комп’ютерних технологій під час вивчення студентами дисциплін циклу безпеки життєдіяльності / О. В. Березюк // Педагогіка безпеки : міжнародний науковий журнал. – 2016. – № 1 (1). – С. 6-10.uk
dc.relation.referencesВегера М. І. Якість продуктів харчування як одне із важливих загальногуманітарних питань сьогодення / М. І. Вегера, Л. Л. Березюк // Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-пошукової конференції студентів коледжів, загальноосвітніх шкіл I-III ст., технічних училищ “Юність, історія, наука, культура, економіка”, 7 лютого 2018 р. – Вінниця : ВКІ, 2018. – С. 121-123.uk
dc.relation.referencesГуць В. С. Моделювання якості молочних продуктів з урахуванням терміну зберігання і вмісту шкідливих речовин / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : міжнар. наук.-техн. конф., 27-28 лист. 2007 р., Київ. – К., 2007. – С. 90-92.uk
dc.relation.referencesРинок органічної продукції та Україна [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.biolan.org.ua/uk/news/?newsid=111.uk
dc.relation.referencesБаланси та споживання основних продуктів харчування населенням України : статистичний збірник / за ред. Ю. М. Остапчука. – К. : Державна служба статистики України, 2011. – 55 с.uk
dc.relation.referencesКуць О. І. Щодо ситуації на ринку дитячого харчування / О. І. Куць, В. С. Пахолюк, Т. М. Нагайцева // Збірник праць І Міжнародної спеціалізованої наук.-практ. конф. «Дитяче харчування : перспективи розвитку та інноваційні технології», м. Київ, 19 березня 2013. – К., 2013. – С. 4-6.uk
dc.relation.referencesКонцепція державної політики у сфері управління якісної продукції (товарів, робіт, послуг), затверджених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17.08.2007 р. № 880-р.uk
dc.relation.referencesФролова, H. Е. Нові ароматизатори у виробництві льодяникової карамелі / Н. Е. Фролова, А. І. Українець, В. О. Усенко // Наукові праці НУХТ. – К., 2010. – Т. 1, Bип. 38. – C. 181-184.uk
dc.relation.referencesСистема державного регулювання безпечності харчових продуктів в Україні : на шляху вдосконалення : аналітичний звіт / International Finance Corporation. – К., 2009. – 68 с.uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію