dc.contributor.author | Сеферян, А. А. | uk |
dc.contributor.author | Сушко, С. А. | uk |
dc.contributor.author | Березюк, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Seferyan, A. A. | en |
dc.contributor.author | Sushko, S. A. | en |
dc.contributor.author | Bereziuk, O. V. | en |
dc.date.accessioned | 2021-06-03T10:59:59Z | |
dc.date.available | 2021-06-03T10:59:59Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Сеферян А. А. Якість та безпека продуктів харчування в сучасних умовах [Текст] / А. А. Сеферян, С. А. Сушко, О. В. Березюк // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 35-38. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-966-641-732-2 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32369 | |
dc.description.abstract | Розглянуто проблеми регулювання якості та безпеки харчових продуктів в контексті екологічної національної політики та виробництва екологічно безпечних продуктів. | uk |
dc.description.abstract | Consided the issues of food quality and safety regulation in the context of environmental national policies and the production of environmentally friendly products. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. : 35-38. | uk |
dc.subject | безпека харчових продуктів | uk |
dc.subject | управління якістю харчових продуктів | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | food safety | en |
dc.subject | food quality management | en |
dc.subject | production | en |
dc.title | Якість та безпека продуктів харчування в сучасних умовах | uk |
dc.title.alternative | Quality and safety of food | en |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 664-4 | |
dc.relation.references | Крисанов Д. Ф. Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику / Д. Ф. Крисанов // Продуктивні сили і регіональна економіка : зб. наук. праць : у 2 ч. – К. : РВПС України НАН України, 2008. – Ч. 1. – С. 249-261. | uk |
dc.relation.references | Кашенко О. Л. Екологічна складова національної продовольчої безпеки / О. Л. Кашенко // Нова економічна парадигма формування стратегії національної продовольчої безпеки України у ХХІ столітті. – К. : ІАЕ, 2001. – С. 221-223. | uk |
dc.relation.references | Березюк О. В. Безпека життєдіяльності : навчальний посібник / О. В. Березюк, М. С. Лемешев. – Вінниця : ВНТУ, 2011. – 204 с. | uk |
dc.relation.references | Березюк О. В. Безпека життєдіяльності : практикум / О. В. Березюк, М. С. Лемешев, І. В. Заюков, С. В. Королевська. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – 99 с. | uk |
dc.relation.references | Березюк О. В. Перспективи тестової комп’ютерної перевірки знань студентів із дисципліни "Безпека життєдіяльності" / О. В. Березюк, М. С. Лемешев, М. А. Томчук // Матеріали дев'ятої міжнародної науково-методичної конференції "Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука, практика". – Львів : ЛНУ, 2010. – С. 217-218. | uk |
dc.relation.references | Березюк О. В. Застосування комп’ютерних технологій під час вивчення студентами дисциплін циклу безпеки життєдіяльності / О. В. Березюк // Педагогіка безпеки : міжнародний науковий журнал. – 2016. – № 1 (1). – С. 6-10. | uk |
dc.relation.references | Вегера М. І. Якість продуктів харчування як одне із важливих загальногуманітарних питань сьогодення / М. І. Вегера, Л. Л. Березюк // Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-пошукової конференції студентів коледжів, загальноосвітніх шкіл I-III ст., технічних училищ “Юність, історія, наука, культура, економіка”, 7 лютого 2018 р. – Вінниця : ВКІ, 2018. – С. 121-123. | uk |
dc.relation.references | Гуць В. С. Моделювання якості молочних продуктів з урахуванням терміну зберігання і вмісту шкідливих речовин / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : міжнар. наук.-техн. конф., 27-28 лист. 2007 р., Київ. – К., 2007. – С. 90-92. | uk |
dc.relation.references | Ринок органічної продукції та Україна [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.biolan.org.ua/uk/news/?newsid=111. | uk |
dc.relation.references | Баланси та споживання основних продуктів харчування населенням України : статистичний збірник / за ред. Ю. М. Остапчука. – К. : Державна служба статистики України, 2011. – 55 с. | uk |
dc.relation.references | Куць О. І. Щодо ситуації на ринку дитячого харчування / О. І. Куць, В. С. Пахолюк, Т. М. Нагайцева // Збірник праць І Міжнародної спеціалізованої наук.-практ. конф. «Дитяче харчування : перспективи розвитку та інноваційні технології», м. Київ, 19 березня 2013. – К., 2013. – С. 4-6. | uk |
dc.relation.references | Концепція державної політики у сфері управління якісної продукції (товарів, робіт, послуг), затверджених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17.08.2007 р. № 880-р. | uk |
dc.relation.references | Фролова, H. Е. Нові ароматизатори у виробництві льодяникової карамелі / Н. Е. Фролова,
А. І. Українець, В. О. Усенко // Наукові праці НУХТ. – К., 2010. – Т. 1, Bип. 38. – C. 181-184. | uk |
dc.relation.references | Система державного регулювання безпечності харчових продуктів в Україні : на шляху вдосконалення : аналітичний звіт / International Finance Corporation. – К., 2009. – 68 с. | uk |