Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorСевостьянов, І. В.uk
dc.contributor.authorБойко, В. І.uk
dc.date.accessioned2021-08-31T11:27:26Z
dc.date.available2021-08-31T11:27:26Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationБойко В. І. Розробка та дослідження установки для багатостадійного зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв [Електронний ресурс] / В. І. Бойко; наук. кер. І. В. Севостьянов // Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2018), 02 січня-06 червня 2018 р. : збірник матеріалів. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2018/paper/view/3665.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33305
dc.descriptionНауковий керівник: Севостьянов Іван Вячеславович – д-р техн. наук, професорuk
dc.description.abstractНаводяться вимоги та умови розробки схеми установки для багатостадійного зневоднення відходів харчових виробництв таких як спиртова барда, пивна дробина, буряковий жом, кавовий та ячмінний шлам з метою їх подальшого використання як добавок до сільськогосподарських кормів або в якості палива. Розглядається послідовність теоретичних досліджень установки.uk
dc.description.abstractRequirements and conditions for the development of the installation for multi-stage dehydration of waste of food industries, such as alcohol bards, beer pellets, beet pulp, coffee and barley sludge, for their further use as additives to agricultural fodder or as fuel are cited in this thesis. The sequence of theoretical studies of the installation is considered.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМолодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2018), 02 січня-06 червня 2018 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2018/paper/view/3665
dc.subjectустановкаuk
dc.subjectвіброударне зневодненняuk
dc.subjectвідходи харчових виробництвuk
dc.subjectробочі параметриuk
dc.subjectтиск у середовищі відходівuk
dc.subjectвільна та зв’язана рідинаuk
dc.subjectinstallationen
dc.subjectvibro-blowing dehydrationen
dc.subjectwaste products of food industriesen
dc.subjectoperating parametersen
dc.subjectpressure in the environment of wasteen
dc.subjectfree and bound fluiden
dc.titleРозробка та дослідження установки для багатостадійного зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництвuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc66.066
dc.relation.referencesСевостьянов И. В. Процессы и оборудование для віброударного разделения пищевых отходов [Текст]: монография/ И. В. Севостьянов. – Saarbrücken: LAP LAMBERT Academic Publishing, 2013. – 417 с.ru
dc.relation.referencesСевостьянов И. В. Повышение энергетической эффективности виброударного обезвоживания отходов пищевых производств / И. В. Севостьянов // Промислова гідравліка та пневматика, 2015. - №3(49). - С. 69 - 76.ru


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію