Темп охолодження (нагрівання) рідинних середовищ з різними значеннями коефіцієнтів теплопровідності та теплоємності
Автор
Ткаченко, С. Й.
Власенко, О. В.
Резидент, Н. В.
Tkachenko, S. Y.
Vlasenko, O. V.
Rezydent, N. V.
Дата
2021Metadata
Показати повну інформаціюАнотації
Досліджено темп охолодження (нагрівання) цукрового розчину концентрацією 50% і соняшникової олії в процесі
регулярного теплового режиму в системі «вода в кільцевому об’ємі – тонка циліндрична металева стінка – дослідне
середовище» в умовах нестаціонарного теплообміну під час їхнього охолодження і нагрівання. В результаті аналізу
встановлено, що в процесі охолодження і нагрівання в циліндричній ємності дослідних рідин реалізується ознака
регулярного теплового режиму, а саме, темп регулярного теплового режиму – сталий. The rate of cooling (heating) of sugar solution with a concentration of 50% and sunflower oil in the process of regular
thermal regime in the system "water in an annular volume - a thin cylindrical metal wall - test medium" under non-stationary
heat exchange during heating and cooling was studied. As a result of the analysis it is established that in the process of
cooling and heating in the cylindrical tank of the experimental liquids the sign of the regular thermal regime is realized,
namely, the rate of regular thermal regime is constant.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/37292