Автоматизація процесу ультрапастерізації молока
Анотації
Молочні продукти відносяться до продуктів стабільного щоденного споживання. Крім цього, певні їх марки мають обмежені терміни продажу. У цих виробництвах співіснують в невідомій пропорції і нестійкій рівновазі натуральні продукти і хімічні вироби. В даній роботі розглядаються тільки природні ресурси і тільки натуральні технології без додавання емульгаторів, нормалізаторів і штучних замінників ідентичних натуральному. Адже молоко є ідеальним середовищем для розмноження різних мікроорганізмів, питання їх знищення є надзвичайно важливим. Це питання вирішується за рахунок ультрапастеризації молока, яке дозволяє знищити шкідливі бактерії і зберігти якість та натуральний смак молока. В роботі розроглядаються сучасні технології автоматизації процесу ультрапастеризації молока, обгрунтувано вибір елементної бази для контролю основних показників якості виробництва ультрапастеризованого молока. Dairy products are products of stable daily consumption. In addition, some of their brands have limited sales time.
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/40147