dc.contributor.author | Мельник, Д. | uk |
dc.contributor.author | Гордієнко, О. | uk |
dc.date.accessioned | 2024-03-25T12:56:01Z | |
dc.date.available | 2024-03-25T12:56:01Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Мельник Д. Товарознавча характеристика та органолептична оцінка меду [Електронний ресурс] / Д. Мельник, О. Гордієнко // Матеріали LIІ науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р. – Електрон. текст. дані. – 2023. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2023/paper/view/18760. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/40773 | |
dc.description.abstract | Проведено дослідження органолептичних властивостей меду з метою оцінки якості та визначення його смакових та ароматичних характеристик. Використовуючи систематичний підхід та експертні методи, були проведені сенсорні оцінки меду з різних джерел та категорій. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали LIІ науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2023/paper/view/18760 | |
dc.subject | органолептична оцінка | uk |
dc.subject | види мед | uk |
dc.subject | смак | uk |
dc.subject | аромат | uk |
dc.subject | колір | uk |
dc.subject | консистенція | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.title | Товарознавча характеристика та органолептична оцінка меду | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 543:92 | |
dc.relation.references | . -. URL: http://surl.li/iaivv ( : 15.06.2023). 40 . : -. URL: http://vsizdorovi.com.ua/vidi-medu-spisok-z-foto-40-korisn-vlastivost-kozhnogo/ ( : 15.06.2023). . : -. URL: http://surl.li/iaill ( : 03.04.2023). . . , , : URL: http://4ua.co.ua/marketing/tb2ad68a4c43a88521316c26_0.html ( : 15.06.2023). 4497:2005. . [ 2007-01-01]. , 2007. 25 . | |