Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorМельник, Д.uk
dc.contributor.authorГордієнко, О.uk
dc.date.accessioned2024-03-25T12:56:01Z
dc.date.available2024-03-25T12:56:01Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationМельник Д. Товарознавча характеристика та органолептична оцінка меду [Електронний ресурс] / Д. Мельник, О. Гордієнко // Матеріали LIІ науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р. – Електрон. текст. дані. – 2023. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2023/paper/view/18760.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/40773
dc.description.abstractПроведено дослідження органолептичних властивостей меду з метою оцінки якості та визначення його смакових та ароматичних характеристик. Використовуючи систематичний підхід та експертні методи, були проведені сенсорні оцінки меду з різних джерел та категорій.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали LIІ науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2023/paper/view/18760
dc.subjectорганолептична оцінкаuk
dc.subjectвиди медuk
dc.subjectсмакuk
dc.subjectароматuk
dc.subjectколірuk
dc.subjectконсистенціяuk
dc.subjectякістьuk
dc.titleТоварознавча характеристика та органолептична оцінка медуuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc543:92
dc.relation.references. -. URL: http://surl.li/iaivv ( : 15.06.2023). 40 . : -. URL: http://vsizdorovi.com.ua/vidi-medu-spisok-z-foto-40-korisn-vlastivost-kozhnogo/ ( : 15.06.2023). . : -. URL: http://surl.li/iaill ( : 03.04.2023). . . , , : URL: http://4ua.co.ua/marketing/tb2ad68a4c43a88521316c26_0.html ( : 15.06.2023). 4497:2005. . [ 2007-01-01]. , 2007. 25 .


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію