dc.contributor.author | Мельник, Д. В. | uk |
dc.contributor.author | Гордієнко, О. А. | uk |
dc.date.accessioned | 2024-03-25T12:56:01Z | |
dc.date.available | 2024-03-25T12:56:01Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Мельник Д. В.Товарознавча характеристика та органолептична оцінка меду [Електронний ресурс] / Д. В. Мельник, О. А. Гордієнко // Матеріали LIІ науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р. – Електрон. текст. дані. – 2023. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2023/paper/view/18760. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/40773 | |
dc.description.abstract | Проведено дослідження органолептичних властивостей меду з метою оцінки якості та визначення його смакових та ароматичних характеристик. Використовуючи систематичний підхід та експертні методи, були проведені сенсорні оцінки меду з різних джерел та категорій. Результати дослідження дозволяють встановити зв'язок між органолептичними властивостями
меду та його якістю, а також надають підстави для подальших досліджень. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали LIІ науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2023/paper/view/18760 | |
dc.subject | органолептична оцінка | uk |
dc.subject | види мед | uk |
dc.subject | смак | uk |
dc.subject | аромат | uk |
dc.subject | колір | uk |
dc.subject | консистенція | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.title | Товарознавча характеристика та органолептична оцінка меду | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 543:92 | |
dc.relation.references | Мед та його різновиди. веб-сайт. URL: http://surl.li/iaivv (дата звернення: 15.06.2023) | uk |
dc.relation.references | Види Меду Список з Фото 40 Корисні Властивості Кожного. Хвороби : веб-сайт. URL: http://vsizdorovi.com.ua/vidi-medu-spisok-z-foto-40-korisn-vlastivost-kozhnogo/ (дата звернення: 15.06.2023). | uk |
dc.relation.references | Ботанічні сорти натурального меду. Продукти бджільництва: веб-сайт. URL: http://surl.li/iaill (дата звернення:
03.04.2023). | uk |
dc.relation.references | Афанасова В. Л. Дослідження асортименту і якості меду, що реалізовується Маркетинг, реклама і торгівля :
URL: http://4ua.co.ua/marketing/tb2ad68a4c43a88521316c26_0.html (дата звернення: 15.06.2023). | uk |
dc.relation.references | ДСТУ 4497:2005. Мед натуральний. [Чинний від 2007-01-01]. Київ, 2007. 25 с. | uk |