dc.contributor.author | Ткачук, Л. М. | uk |
dc.contributor.author | Бугайчук, О. С. | uk |
dc.date.accessioned | 2024-10-30T10:52:45Z | |
dc.date.available | 2024-10-30T10:52:45Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Ткачук Л. М., Бугайчук О. С. Аналіз конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі України в умовах віськового стану. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)», Вінниця, 11-20 травня 2024 р. Електрон. текст. дані. 2024. URI: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2024/paper/viewFile/21262. | uk |
dc.identifier.uri | https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/43442 | |
dc.description.abstract | The article is devoted to the study of theoretical and applied aspects of enterprise management in a competitive
environment. The peculiarities of the functioning of the confectionery market in the conditions of military aggression
are analyzed, the main problems and prospects of its development are determined. | en |
dc.description.abstract | Стаття присвячена дослідженню теоретичних та прикладних аспектів управління підприємствами в конкурентному середовищі. Проаналізовано особливості функціонування ринку кондитерських виробів в умовах
військової агресії, визначено основні проблеми та перспективи його розвитку. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)», Вінниця, 11-20 травня 2024 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2024/paper/viewFile/21262 | |
dc.subject | конкуренція | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | конкурентна позиція | uk |
dc.subject | конкурентні переваги | uk |
dc.subject | competition | en |
dc.subject | competitiveness | en |
dc.subject | competitive position | en |
dc.subject | competitive advantages | en |
dc.title | Аналіз конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі України в умовах віськового стану | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 65.012.66 | |
dc.relation.references | Ткачук Л. М., Коваль Н. О. Проблеми та перспективи управління підприємствами машинобудування в конкурентному середовищі. Innovation and Sustainability. 2023. № 3. С. 28–33. URL:
https://ins.vntu.edu.ua/index.php/ins/article/view/196 | uk |
dc.relation.references | Буряченко О.В., Ткачук Л.М., Коваль Н.О. Конкурентоспроможність як визначальний показник
ефективності діяльності підприємства. Економіка та суспільство. 2021. № 32. URL:
https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/812 | uk |
dc.relation.references | Ткачук Л. М., Мизюк А. О. Сучасні аспекти управління конкурентноспроможністю підприємства. Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні. Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції 12 березня 2021 року : збірник наукових
праць. Вінниця: ВНТУ, 2021. С. 589-591. URL : https://conferences.vntu.
edu.ua/public/files/fiip/zbirn2021.pdf | uk |