Антикризове стратегічне управління підприємствами харчової промисловості в сучасних умовах
Author
Боковець, В. В.
Мазуренко, Р. П.
Свічкар, Ю. І.
Date
2018Metadata
Show full item recordCollections
- JetIQ [469]
Abstract
The article explores the essence of strategic management and its interrelation with the
operational one. The model of application of anti-crisis strategic management is considered and the
stages of implementation of strategic planning are defined. The factors of occurrence of crisis situations at sugar factories in the section of micro-, meso-, macro- and megaeconomic levels are systematized. The necessity of using anti-crisis strategic management at the enterprises of the sugar industry
is substantiated. В статті досліджено сутність стратегічного управління та його взаємозв’язок з оперативним. Розглянуто модель застосування антикризового стратегічного
управління та визначено етапи реалізації стратегічного планування. Систематизовано чинники виникнення кризових ситуацій на цукрових заводах у розрізі мікро-, мезо-, макро- та мегаекономічному рівнів. Обґрунтовано необхідність застосування антикризового стратегічного управління на підприємствах цукрової галузі.
URI:
https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/46543