Віброударне зневоднення відходів харчових виробництв
Автор
Севостьянов, І. В.
Севостьянов, И. В.
Sevostyanov, I. V.
Дата
2015-03Metadata
Показати повну інформаціюCollections
- Наукові роботи каф. ГМ [398]
Анотації
У статті наводиться схема гідроімпульсної установки для віброударного зневоднення відходів харчових виробництв (спиртової барди, пивної дробини, бурякового жому, кавового шламу), що дозволяє здійснювати їх ефективну утилізацію. Розглядається механізм процесів віброударного зневоднення відходів у прес-формі, наводяться рівняння для розрахунку зміни тиску у середовищі відходів, від якого залежіть продуктивність робочого процесу. В статье приводится схема гидроимпульсной установки для виброударного обезвоживания отходов пищевых производств (спиртовой барды, пивной дробины, свекольного жома, кофейного шлама), позволяющая осуществлять их эффективную утилизацию. Рассматривается механизм процессов виброударного обезвоживания отходов в пресс-форме, приводятся уравнения для расчета изменения давления в среде отходов, от которого зависит производительность рабочего процесса. The scheme of hydraulic pulse installation for vibro-blowing dehydration of a waste of food manufactures (spirit bards, a beer pellet, beet press, coffee slime), allowing to carry out their effective recycling, is presented in this article. The mechanism of processes vibro-blowing dehydration of a waste in a compression mould is considered, the equations for calculation of pressures change in the environment of a waste on that productivity of working process depends are resulted.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/7178