Розробка спеціального обладнання для спалювання відходів харчових виробництв
Автор
Севостьянов, І. В.
Севостьянов, И. В.
Sevostyanov, I. V.
Дата
2015-11Metadata
Показати повну інформаціюCollections
- Наукові роботи каф. ГМ [398]
Анотації
У статті запропонована схема спеціальної високоефективної печі для спалювання відходів харчових виробництв (спиртової барди, пивної дробини, бурякового жому, кавового шламу), що дозволяє одержувати тепло й пару для задоволення виробничих потреб підприємств харчової промисловості. Наводяться залежності для визначення робочих параметрів розробленої печі. В статье предложена схема специальной высокоэффективной печи для сжигания отходов пищевых производств (спиртовой барды, пивной дробины, свекольного жома, кофейного шлама), что позволяет получать тепло и пар для удовлетворения производственных потребностей предприятий пищевой промышленности. Приводятся зависимости для определения рабочих параметров разработанной печи. The scheme of the special highly effective oven for burning of a food manufactures waste (spirit bards, beer pellet, beet press, coffee slime) is offered in this article, that allows to receive heat and steam for satisfaction of industrial requirements of the food-processing industry’s enterprises. Dependences for definition of working parameters of the developed oven are also presented.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/7179