Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorРатушняк, Г. С.uk
dc.contributor.authorКощеєв, І. А.uk
dc.date.accessioned2016-02-02T08:14:39Z
dc.date.available2016-02-02T08:14:39Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationРатушняк Г. С. Напрямки підвищення енергоефективності термостабілізації процесу ферментації в біореаторі [Текст] / Г. С. Ратушняк, І. А. Кощеєв // Міжвузівська науково-практична студентська інтернет-конференція “Актуальні проблеми сучасної енергетики". - Херсон : ХНТУ, 2015. - С. 80 - 83.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/7258
dc.description.abstractЕнергоефективність – це ефективне раціональне використання енергетичних ресурсів. На відміну від енергозбереження, головним чином спрямованого на зменшення енергоспоживання, енергоефективність — ефективне витрачання енергії. Для підвищення енергоефективності процесу утворення біогазу в біореакторі необхідно враховувати недоліки існуючих малоефективних біогазових реакторів. Це такі недоліки як недостатнє та нерівномірне прогрівання суміші біомаси, недостатнє перемішування суміші біомаси, неефективна теплова ізоляції, відсутність утилізації тепла з відпрацьованої суміші біомаси та біогазу, використання для термостабілізації ферментації традиційних джерел енергії.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХерсонський національний технічний університетuk
dc.titleНапрямки підвищення енергоефективності термостабілізації процесу ферментації в біореаторіuk
dc.typeArticle
dc.identifier.udc536.24: 628.477


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію