Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorБілоконь, Т. М.uk
dc.date.accessioned2016-02-20T15:48:30Z
dc.date.available2016-02-20T15:48:30Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationБілоконь Т. М. Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств [Текст] / Т. М. Білоконь // Формування стратегії науково-технічного, екологічного і соціально-економічного розвитку суспільства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Тернопіль, 6-7 грудня 2012 р. - 2012. - С. 146-148.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8505
dc.description.abstractРозкрито маркетингові особливості функціонування підприємств м'ясопереробної галузі та шляхи підвищення їх конкурентоспроможності.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherТернопільська державна сільськогосподарська дослідна станціяuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectм'ясопереробна промисловістьuk
dc.subjectмаркетингuk
dc.titleМаркетингове забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємствuk
dc.typeThesis


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію