Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств
dc.contributor.author | Білоконь, Т. М. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-20T15:48:30Z | |
dc.date.available | 2016-02-20T15:48:30Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Білоконь Т. М. Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств [Текст] / Т. М. Білоконь // Формування стратегії науково-технічного, екологічного і соціально-економічного розвитку суспільства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Тернопіль, 6-7 грудня 2012 р. - 2012. - С. 146-148. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8505 | |
dc.description.abstract | Розкрито маркетингові особливості функціонування підприємств м'ясопереробної галузі та шляхи підвищення їх конкурентоспроможності. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | м'ясопереробна промисловість | uk |
dc.subject | маркетинг | uk |
dc.title | Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств | uk |
dc.type | Thesis |
Файли в цьому документі
Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)
-
Наукові роботи каф. ПЛМ [154]
статті, матеріали конференцій