М'ясна промисловість Вінниччини: основні тенденції та перспективи
dc.contributor.author | Білоконь, Т. М. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-20T17:16:34Z | |
dc.date.available | 2016-02-20T17:16:34Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Білоконь Т. М. М'ясна промисловість Вінниччини: основні тенденції та перспективи [Текст] / Т. М. Білоконь // Трансформаційна динаміка розвитку агропромислового виробництва : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, м. Вінниця, 25-26 квітня 2013 р. – Вінниця : ВНАУ, 2013. − С. 18-21. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8518 | |
dc.description.abstract | Досліджено основні тенденції розвитку м’ясної промисловості Вінниччини та перспективи підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Вінницький національний аграрний університет | uk |
dc.subject | м'ясна промисловість | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | вертикальна інтеграція | uk |
dc.title | М'ясна промисловість Вінниччини: основні тенденції та перспективи | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 637.5 |
Файли в цьому документі
Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)
-
Наукові роботи каф. ПЛМ [154]
статті, матеріали конференцій