dc.contributor.author | Білоконь, Т. М. | uk |
dc.contributor.author | Чаплигіна, О. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-20T17:31:15Z | |
dc.date.available | 2016-02-20T17:31:15Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Білоконь Т. М. Концентрація та інтеграція як фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості [Текст] / Т. М. Білоконь, О. В. Чаплигіна / Ефективна економіка. – 2013. – № 4. – Режим доступу : http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=1980. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8521 | |
dc.description.abstract | Висвітлено питання розвитку процесів концентрації та інтеграції в м’ясній промисловості та їх вплив на конкурентоспроможність підприємств. | uk |
dc.description.abstract | The problem of development of the concentration and integration processes in meat industry and their influence on competitiveness of enterprises is studied. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | інтеграція | uk |
dc.subject | концентрація | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | маркетинг | uk |
dc.subject | м'ясна промисловість | uk |
dc.subject | integration | en |
dc.subject | concentration | en |
dc.subject | enterprises competitiveness | en |
dc.subject | marketing | en |
dc.subject | meat industry | en |
dc.title | Концентрація та інтеграція як фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості | uk |
dc.title.alternative | Activation diffusion of technological innovation by attracting foreign investments in region | en |
dc.type | Article | |
dc.identifier.udc | 338.436:637.5 | |