Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorБілоконь, Т. М.uk
dc.contributor.authorЧаплигіна, О. В.uk
dc.date.accessioned2016-02-20T17:31:15Z
dc.date.available2016-02-20T17:31:15Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationБілоконь Т. М. Концентрація та інтеграція як фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості [Текст] / Т. М. Білоконь, О. В. Чаплигіна / Ефективна економіка. – 2013. – № 4. – Режим доступу : http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=1980.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8521
dc.description.abstractВисвітлено питання розвитку процесів концентрації та інтеграції в м’ясній промисловості та їх вплив на конкурентоспроможність підприємств.uk
dc.description.abstractThe problem of development of the concentration and integration processes in meat industry and their influence on competitiveness of enterprises is studied.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДніпропетровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectінтеграціяuk
dc.subjectконцентраціяuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectмаркетингuk
dc.subjectм'ясна промисловістьuk
dc.subjectintegrationen
dc.subjectconcentrationen
dc.subjectenterprises competitivenessen
dc.subjectmarketingen
dc.subjectmeat industryen
dc.titleКонцентрація та інтеграція як фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловостіuk
dc.title.alternativeActivation diffusion of technological innovation by attracting foreign investments in regionen
dc.typeArticle
dc.identifier.udc338.436:637.5


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію