Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorШварц, І. В.uk
dc.date.accessioned2016-04-28T09:34:04Z
dc.date.available2016-04-28T09:34:04Z
dc.date.issued2007-01
dc.identifier.citationШварц І. В. Інституціональні складові посилення антикризового потенціалу підприємства [Текст] / І. В. Шварц // Вісник Сумського державного університету. Серія "Економіка". - 2007. - № 1. - С. 184-189.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/9720
dc.description.abstractУ статті досліджені основні проблеми антикризового управління підприємствами м'ясної промисловості за допомогою методів інституаціональної топографії та експертного аналізу. Визначено основні напрямки інституціональної трансформації підприємств галузі з метою посилення їх антикризового потенціалу.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherСумський державний університетuk
dc.relation.ispartofseriesЕкономікаuk
dc.subjectантикризовий потенціал підприємстваuk
dc.titleІнституціональні складові посилення антикризового потенціалу підприємстваuk
dc.typeArticle
dc.identifier.udc65.016


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію