Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorШварц, И. В.ru
dc.contributor.authorШварц, І. В.uk
dc.date.accessioned2016-04-28T09:39:12Z
dc.date.available2016-04-28T09:39:12Z
dc.date.issued2005-01
dc.identifier.citationШварц И. В. Антикризисное управление предприятием: институциональный аспект [Текст] / И. В. Шварц // Современный научный вестник. - 2005. - № 1. - С. 98-101.ru
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/9721
dc.description.abstractВ статті розглянуті основні мікроінститути, характерні для підприємств м'ясної промисловості, зв'язки між ними, а також досліджено ступінь їх ефективності та доцільності існування. Запропоновано основні напрямки трансформації.uk
dc.language.isoruru
dc.publisherРуснаучкнигаru
dc.subjectантикризове управлінняuk
dc.titleАнтикризисное управление предприятием: институциональный аспектru
dc.typeArticle


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію