Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorДрукованый, М. Ф.ru
dc.contributor.authorДударь, И. Н.ru
dc.contributor.authorЗагреба, В. П.ru, uk
dc.contributor.authorЦулин, В. В.ru
dc.contributor.authorДрукований, М. Ф.uk
dc.contributor.authorДудар, І. Н.uk
dc.date.accessioned2016-05-17T20:10:33Z
dc.date.available2016-05-17T20:10:33Z
dc.date.issued1983-10
dc.identifier.citationНовый способ контроля режима тепловой обработки изделий [Текст] / М. Ф. Друкованый, И. Н. Дударь, В. П. Загреба, В. В. Цулин // [?]. - Киев : Издательство "Будівельник", 1983. - С. [?].ru
dc.identifier.issn0007-2974
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/10084
dc.description.abstractВ винницком политехническом институте предложен новый способ контроля режимов тепловлажностной обработки (ТВО), основанный на непрерывном измерении электродвижущей силы (ЄДС) бетона с помощью электродов, размещенных в теле изделия.ru
dc.description.abstractУ вінницькому політехнічному інституті запропонований новий спосіб контролю режимів обробки їх (ТВО), заснований на безперервному вимірі електрорушійної сили (ЕРС) бетону за допомогою електродів, розміщених в тілі виробиuk
dc.description.abstractIn Vinnitsa Polytechnic Institute proposed a new way to control the heat and humidity treatment regimes based on the continuous measurement of the electromotive force of the concrete by means of electrodes placed in body productsen
dc.language.isoruru
dc.publisherИздательство "Будівельник"ru
dc.subjectэлектродвижущая силаru
dc.subjectelectromotive forceen
dc.subjectелектрорушійна силаuk
dc.subjectтепловлажностная обработкаru
dc.subjectтепловологісна обробкаuk
dc.subjectsteam curingen
dc.titleНовый способ контроля режима тепловой обработки изделийru
dc.title.alternativeНовий спосіб контролю режиму теплової обробки виробівuk
dc.title.alternativeA new way to control thermal product processing modeen
dc.typeArticle
dc.identifier.udc669.97.035.55-52


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію