Сучасні підходи до аналізу ефективності оптимізації структури капіталу підприємств кондитерської галузі України
dc.contributor.author | Єпіфанова, І. Ю. | uk |
dc.contributor.author | Стемблевська, О. Г. | uk |
dc.date.accessioned | 2017-02-22T18:03:32Z | |
dc.date.available | 2017-02-22T18:03:32Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Єпіфанова І. Ю. Сучасні підходи до аналізу ефективності оптимізації структури капіталу підприємств кондитерської галузі України [Електронний ресурс] / І. Ю. Єпіфанова, О. Г. Стемблевська // Економіка та суспільство. - 2016. - № 7. - С. 313-319. - Режим доступу : http://economyandsociety.in.ua/journal-7/14-stati-7/541-epifanova-i-yu-stemblevska-o-g. | uk |
dc.identifier.issn | 2524-0072 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/14308 | |
dc.description.abstract | У статті систематизовано сучасні підходи до аналізу ефективності оптимізації структури капіталу підприємств кондитерської галузі України. Систематизовано підходи до визначення сутності поняття «оптимізація капіталу», досліджено фактори впливу на ефективність формування капіталу підприємств кондитерської галузі України. Сформовано напрямки підвищення якості структури капіталу. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Мукачівський державний університет | uk |
dc.relation.ispartof | Економіка та суспільство 7 : 313-319 | uk |
dc.subject | власний капітал | uk |
dc.subject | залучений капітал | uk |
dc.subject | оптимізація структури капіталу | uk |
dc.subject | структура капіталу | uk |
dc.title | Сучасні підходи до аналізу ефективності оптимізації структури капіталу підприємств кондитерської галузі України | uk |
dc.type | Article | |
dc.identifier.udc | 658.14 |
Файли в цьому документі
Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)
-
Наукові роботи каф. ФІМ [356]
статті, матеріали конференцій