Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorЄпіфанова, І. Ю.uk
dc.contributor.authorСтемблевська, О. Г.uk
dc.date.accessioned2017-02-22T18:03:32Z
dc.date.available2017-02-22T18:03:32Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationЄпіфанова І. Ю. Сучасні підходи до аналізу ефективності оптимізації структури капіталу підприємств кондитерської галузі України [Електронний ресурс] / І. Ю. Єпіфанова, О. Г. Стемблевська // Економіка та суспільство. - 2016. - № 7. - С. 313-319. - Режим доступу : http://economyandsociety.in.ua/journal-7/14-stati-7/541-epifanova-i-yu-stemblevska-o-g.uk
dc.identifier.issn2524-0072
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/14308
dc.description.abstractУ статті систематизовано сучасні підходи до аналізу ефективності оптимізації структури капіталу підприємств кондитерської галузі України. Систематизовано підходи до визначення сутності поняття «оптимізація капіталу», досліджено фактори впливу на ефективність формування капіталу підприємств кондитерської галузі України. Сформовано напрямки підвищення якості структури капіталу.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherМукачівський державний університетuk
dc.relation.ispartofЕкономіка та суспільство 7 : 313-319uk
dc.subjectвласний капіталuk
dc.subjectзалучений капіталuk
dc.subjectоптимізація структури капіталуuk
dc.subjectструктура капіталуuk
dc.titleСучасні підходи до аналізу ефективності оптимізації структури капіталу підприємств кондитерської галузі Україниuk
dc.typeArticle
dc.identifier.udc658.14


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію