Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorКовальський, В. П.uk
dc.contributor.authorЛемешев, М. С.uk
dc.contributor.authorОчеретний, В. П.uk
dc.contributor.authorБондар, А. В.uk
dc.date.accessioned2018-02-04T12:56:24Z
dc.date.available2018-02-04T12:56:24Z
dc.date.issued2013-10
dc.identifier.citationОбґрунтування доцільності використання золошламового в’яжучого для приготування сухих будівельних сумішей [Текст] / В. П. Ковальський, М. С. Лемешев, В. П. Очеретний, А. В. Бондар // Структура, властивості та склад бетону : збірник наукових праць : матеріали VIII науково-практичного семінару "Ресурсоекономні матеріали, конструкції, будівлі і споруди. Низькоенергоємні в'яжучі, бетони і розчини", м. Рівне, НУВГП, 30-31 жовтня 2013 р. – Рівне : Видавництво НУВГіП. 2013. – Вип. 26. – С. 186-193.uk
dc.identifier.issn2218-1873
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19537
dc.description.abstractВиявлено, що основним шляхом утилізації червоного шламу при виробництві будівельних матеріалів є його використання у якості модифікуючої добавки до золоцементного в'яжучого. Мінерально-фазовий склад золошлакового в'яжучого досліджено за допомогою рентгеноструктурного аналізу. Було виявлено, що введення бокситового шламу істотно впливає на зміну новоутворень золоцементого каменю. Обґрунтовано доцільність використання золошламового в'яжучого для приготування сухих будівельних сумішей.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherНаціональний університет водного господарства та природокористуванняuk
dc.relation.ispartofСтруктура, властивості та склад бетону. Вип. 26 : 186-193.uk
dc.subjectутилізаціяuk
dc.subjectбокситовий шламuk
dc.subjectзола-винесенняuk
dc.titleОбґрунтування доцільності використання золошламового в'яжучого для приготування сухих будівельних сумішейuk
dc.title.alternativeОбоснование целесообразности использования золошламового вяжущего для приготовления сухих строительных смесейuk
dc.typeArticle


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію