Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorГурич, А. Ю.uk
dc.contributor.authorБабич, Т. Ю.uk
dc.contributor.authorКоц, І. В.uk
dc.date.accessioned2020-01-20T07:30:36Z
dc.date.available2020-01-20T07:30:36Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationГурич А. Ю. Автоклавна установка з аеродинамічним теплогенеруючим рециркуляційним інтенсифікатором [Електронний ресурс] / А. Ю. Гурич, Т. Ю. Бабич, І. В. Коц // Материали за XII международна научна практична конференция "Динамиката на съвременната наука -2016", 17-25 юли, 2016. – 2016. – Т. 3. – Режим дрступу: http://www.rusnauka.com/24_DSN_2016/Tecnic/3_215792.doc.htm.uk
dc.identifier.isbn978-966-8736-05-6uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/28246
dc.description.abstractIn the manufacture of canned food, heat treatment is one of the most energy-intensive stages, which consumes more than 60% of the total amount of energy consumed. The sterilization process is an integral part of the technological process of any canning industry and should ensure : complete neutralization of non-heat-resistant non-spore microflora and reduction to a maximum permissible level of the number of spore-forming micro-organisms, which ensures the safety of products for storage for consumption; maximum preservation of food and taste qualities of the sterilized products; prevention of deformation and destruction of the food sterilizing vessel due to excessive critical values ​​of pressure drops the outside and inside the vessel; reducing power consumption and reducing process duration.en
dc.description.abstractПри виготовленні консервної продукції теплова обробка є одним з найбільш енергоємних етапів, при якій споживається понад 60% від загальної кількості енерговитрат. Процес стерилізації є невід`ємною частиною техноло-гічного процесу будь-якого консервного виробництва і повинен забезпечити: повне знешкодження нетермостійкої неспороутворюючої мікрофлори і зменшення до гранично допустимого рівня числа спороутворюючих мікроорганізмів, що забезпечує безпечність продукції для споживання при довгому зберіганні; максимальне збереження харчових і смакових якостей продукції, що стерилізується; запобігання деформації та руйнуванню посуду, в якому стерилізується харчова продукція, через надмірні критичні значення перепадів тиску ззовні та всередині посуду; зменшення енерговитрат та скорочення тривалості процесу.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherPublishing House “Education and Science” s.r.o.en
dc.relation.ispartofМатериали за XII международна научна практична конференция "Динамиката на съвременната наука -2016", 17-25 юли, 2016. Т. 3.uk
dc.relation.ispartofseriesТехнические наукиru
dc.subjectавтоклавuk
dc.subjectтеплова обробкаuk
dc.subjectстерилізаціяuk
dc.subjectконсервуванняuk
dc.subjectхарчова продукція / autoclaveuk
dc.subjectheat treatmentuk
dc.subjectsterilizationuk
dc.subjectcanninguk
dc.subjectfooduk
dc.titleАвтоклавна установка з аеродинамічним теплогенеруючим рециркуляційним інтенсифікаторомuk
dc.title.alternativeAutoclaw installation with aerodynamic heat generating circulation intensifieren
dc.typeThesis


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію