dc.contributor.author | Гурич, А. Ю. | uk |
dc.contributor.author | Бабич, Т. Ю. | uk |
dc.contributor.author | Коц, І. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2020-01-20T07:30:36Z | |
dc.date.available | 2020-01-20T07:30:36Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Гурич А. Ю. Автоклавна установка з аеродинамічним теплогенеруючим рециркуляційним інтенсифікатором [Електронний ресурс] / А. Ю. Гурич, Т. Ю. Бабич, І. В. Коц // Материали за XII международна научна практична конференция "Динамиката на съвременната наука -2016", 17-25 юли, 2016. – 2016. – Т. 3. – Режим дрступу: http://www.rusnauka.com/24_DSN_2016/Tecnic/3_215792.doc.htm. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-966-8736-05-6 | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/28246 | |
dc.description.abstract | In the manufacture of canned food, heat treatment is one of the most energy-intensive stages, which consumes more than 60% of the total amount of energy consumed. The sterilization process is an integral part of the technological process of any canning industry and should ensure : complete neutralization of non-heat-resistant non-spore microflora and reduction to a maximum permissible level of the number of spore-forming micro-organisms, which ensures the safety of products for storage for consumption; maximum preservation of food and taste qualities of the sterilized products; prevention of deformation and destruction of the food sterilizing vessel due to excessive critical values of pressure drops the outside and inside the vessel; reducing power consumption and reducing process duration. | en |
dc.description.abstract | При виготовленні консервної продукції теплова обробка є одним з найбільш енергоємних етапів, при якій споживається понад 60% від загальної кількості енерговитрат. Процес стерилізації є невід`ємною частиною техноло-гічного процесу будь-якого консервного виробництва і повинен забезпечити: повне знешкодження нетермостійкої неспороутворюючої мікрофлори і зменшення до гранично допустимого рівня числа спороутворюючих мікроорганізмів, що забезпечує безпечність продукції для споживання при довгому зберіганні; максимальне збереження харчових і смакових якостей продукції, що стерилізується; запобігання деформації та руйнуванню посуду, в якому стерилізується харчова продукція, через надмірні критичні значення перепадів тиску ззовні та всередині посуду; зменшення енерговитрат та скорочення тривалості процесу. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Publishing House “Education and Science” s.r.o. | en |
dc.relation.ispartof | Материали за XII международна научна практична конференция "Динамиката на съвременната наука -2016", 17-25 юли, 2016. Т. 3. | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технические науки | ru |
dc.subject | автоклав | uk |
dc.subject | теплова обробка | uk |
dc.subject | стерилізація | uk |
dc.subject | консервування | uk |
dc.subject | харчова продукція / autoclave | uk |
dc.subject | heat treatment | uk |
dc.subject | sterilization | uk |
dc.subject | canning | uk |
dc.subject | food | uk |
dc.title | Автоклавна установка з аеродинамічним теплогенеруючим рециркуляційним інтенсифікатором | uk |
dc.title.alternative | Autoclaw installation with aerodynamic heat generating circulation intensifier | en |
dc.type | Thesis | |