• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Науково-технічні конференції підрозділів Вінницького національного технічного університету (НТКП ВНТУ)
  • L НТКП ВНТУ (2021)
  • НТКП ВНТУ. Інститут соціально-гуманітарних наук (2021)
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Науково-технічні конференції підрозділів Вінницького національного технічного університету (НТКП ВНТУ)
  • L НТКП ВНТУ (2021)
  • НТКП ВНТУ. Інститут соціально-гуманітарних наук (2021)
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Раціональне харчування студентів

Автор
Шемчак, І. А.
Столярик, В. А.
Дата
2021
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • НТКП ВНТУ. Інститут соціально-гуманітарних наук (2021) [125]
  • Наукові роботи каф. ФВ [159]
Анотації
Стаття присвячена основним принципам харчування студентської молоді в сучасних умовах.
 
The article presents the current state of the power of students.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33955
Відкрити
89021.pdf (465.7Kb)

Пов'язані елементи

Showing items related by title, author, creator and subject.

  • Інформаційна технологія обслуговування клієнтів у закладах харчування 

    Мазурова, О. М. (ВНТУ, 2015)
    Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці інформаційної технології для обслуговування клієнтів у закладах харчування. Розглянуто підходи до автоматизованого формування рекомендацій, проаналізовано основні ...
  • Формування теоретичного каркасу екотрофології як науки про стале харчування 

    Димань, Т. М.; Мазур, Т. Г. (ВНТУ, 2017-09)
    Екотрофологію (грец. ойкос – місце проживання, трофе – харчування, логос – вчення; нім. Oecotrophologie) було засновано у Німеччині в 1960-х роках як вчення, яке об’єднувало науки про харчування людини й економіку ведення ...
  • Інформаційна технологія підбору персонального раціону здорового харчування 

    Дикий, О. В. (ВНТУ, 2018)
    Ця магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці інформаційної технології підбору персонального раціону здорового харчування. Технологія призначена для показників ефективності підбору персонального раціону здорового ...

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ