Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorСеферян, А. А.ru
dc.date.accessioned2022-02-04T11:15:18Z
dc.date.available2022-02-04T11:15:18Z
dc.date.issued2021uk
dc.identifier.citationСеферян А. А. Основные вопросы безопасности продуктов питания [Текст] / А. А. Сеферян // Збірник матеріалів ХІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю "Проблеми формування здорового способу життя у молоді", 07-09 жовтня 2021 р. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 148-150.ru
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/35095
dc.description.abstractВ Украине увеличение объемов производства сельскохозяйственной продукции в последние годы позволило повысить объемы потребления наиболее распространенных пищевых продуктов на душу населения.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійuk
dc.relation.ispartofПроблеми формування здорового способу життя у молоді : 148-150.uk
dc.subjectвопросы безопасностиru
dc.subjectпродукты питанияru
dc.titleОсновные вопросы безопасности продуктов питанияru
dc.typeThesis
dc.identifier.udc663 / 664
dc.relation.referencesКрисанов Д. Ф. Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику // Продуктивні сили і регіональна економіка : зб. наук. праць. К., 2008. Ч. 1. С. 249-261.uk
dc.relation.referencesБерезюк О. В., Лемешев М. С., Заюков І. В., Королевська С. В. Безпека життєдіяльності : практикум. Вінниця : ВНТУ, 2017. 99 с.uk
dc.relation.referencesБерезюк О. В., Лемешев М. С. Безпека життєдіяльності : навчальний посібник. Вінниця : ВНТУ, 2011. 204 с.uk
dc.relation.referencesБерезюк О. В. Застосування комп’ютерних технологій під час вивчення студентами дисциплін циклу безпеки життєдіяльності // Педагогіка безпеки. 2016. № 1 (1). С. 6-10.uk
dc.relation.referencesБерезюк О. В., Лемешев М. С., Томчук М. А. Перспективи тестової комп’ютерної перевірки знань студентів із дисципліни "Безпека життєдіяльності" // Матеріали дев'ятої міжнар. наук.-метод. конф. "Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука, практика". Львів : ЛНУ, 2010. С. 217-218.uk
dc.relation.referencesВегера М. І., Березюк Л. Л. Якість продуктів харчування як одне із важливих загальногуманітарних питань сьогодення // Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-пошукової конференції студентів коледжів, загальноосвітніх шкіл I-III ст. “Юність, історія, наука, культура, економіка”, 7 лютого 2018 р. Вінниця : ВКІ, 2018. С. 121-123.uk
dc.relation.referencesГуць В. С., Коваль О. А. Моделювання якості молочних продуктів з урахуванням терміну зберігання і вмісту шкідливих речовин // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : міжнар. наук.-техн. конф., 27-28 лист. 2007 р., Київ. 2007. С. 90-92.uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію