dc.contributor.author | Сеферян, А. А. | ru |
dc.date.accessioned | 2022-02-04T11:15:18Z | |
dc.date.available | 2022-02-04T11:15:18Z | |
dc.date.issued | 2021 | uk |
dc.identifier.citation | Сеферян А. А. Основные вопросы безопасности продуктов питания [Текст] / А. А. Сеферян // Збірник матеріалів ХІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю "Проблеми формування здорового способу життя у молоді", 07-09 жовтня 2021 р. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 148-150. | ru |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/35095 | |
dc.description.abstract | В Украине увеличение объемов производства сельскохозяйственной продукции в последние годы позволило повысить объемы потребления наиболее распространенных пищевых продуктов на душу населения. | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Одеська національна академія харчових технологій | uk |
dc.relation.ispartof | Проблеми формування здорового способу життя у молоді : 148-150. | uk |
dc.subject | вопросы безопасности | ru |
dc.subject | продукты питания | ru |
dc.title | Основные вопросы безопасности продуктов питания | ru |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 663 / 664 | |
dc.relation.references | Крисанов Д. Ф. Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику // Продуктивні сили і регіональна економіка : зб. наук. праць. К., 2008. Ч. 1. С. 249-261. | uk |
dc.relation.references | Березюк О. В., Лемешев М. С., Заюков І. В., Королевська С. В. Безпека життєдіяльності : практикум. Вінниця : ВНТУ, 2017. 99 с. | uk |
dc.relation.references | Березюк О. В., Лемешев М. С. Безпека життєдіяльності : навчальний посібник. Вінниця : ВНТУ, 2011. 204 с. | uk |
dc.relation.references | Березюк О. В. Застосування комп’ютерних технологій під час вивчення студентами дисциплін циклу безпеки життєдіяльності // Педагогіка безпеки. 2016. № 1 (1). С. 6-10. | uk |
dc.relation.references | Березюк О. В., Лемешев М. С., Томчук М. А. Перспективи тестової комп’ютерної перевірки знань студентів із дисципліни "Безпека життєдіяльності" // Матеріали дев'ятої міжнар. наук.-метод. конф. "Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука, практика". Львів : ЛНУ, 2010. С. 217-218. | uk |
dc.relation.references | Вегера М. І., Березюк Л. Л. Якість продуктів харчування як одне із важливих загальногуманітарних питань сьогодення // Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-пошукової конференції студентів коледжів, загальноосвітніх шкіл I-III ст. “Юність, історія, наука, культура, економіка”, 7 лютого 2018 р. Вінниця : ВКІ, 2018. С. 121-123. | uk |
dc.relation.references | Гуць В. С., Коваль О. А. Моделювання якості молочних продуктів з урахуванням терміну зберігання і вмісту шкідливих речовин // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : міжнар. наук.-техн. конф., 27-28 лист. 2007 р., Київ. 2007. С. 90-92. | uk |