Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorІскович-Лотоцький, Р. Д.uk
dc.contributor.authorСевостьянов, І. В.uk
dc.contributor.authorПоліщук, О. В.uk
dc.date.accessioned2016-01-19T12:10:09Z
dc.date.available2016-01-19T12:10:09Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.citationІскович-Лотоцький Р. Д. Обґрунтування ефективності застосування віброударних та вібраційних процесів в харчовій переробній промисловості [Текст] / Р. Д. Іскович-Лотоцький, І. В. Севостьянов, О. В. Поліщук // Вібрації в техніці та технологіях. – 2008. – Вип. 3. – С. 75 – 82.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/3725
dc.description.abstractВ статті проаналізовано ефективність процесів статичного та дискретного пресування та здійснено їх порівняння. На основі проведених досліджень приведено порівняльні графіки та виділено найбільш ефективні технологічні режими. Показано переваги використання гідроімпульсного приводу в машинах для вібраціного зневоднення.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВінницький національний аграрний університетuk
dc.subjectекспериментальні дослідженняu
dc.subjectвологістьuk_UA
dc.subjectвологовмістuk
dc.subjectстатистичне пресуванняuk
dc.subjectдискретне пресуванняuk_UA
dc.subjectбуряковий жомuk
dc.subjectсуха речовинаuk
dc.titleОбґрунтування ефективності застосування віброударних та вібраційних вібраційних процесів в харчовій переробній промисловостіuk
dc.typeArticle
dc.identifier.udc621.9:664


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію