Обґрунтування ефективності застосування віброударних та вібраційних вібраційних процесів в харчовій переробній промисловості
dc.contributor.author | Іскович-Лотоцький, Р. Д. | uk |
dc.contributor.author | Севостьянов, І. В. | uk |
dc.contributor.author | Поліщук, О. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-19T12:10:09Z | |
dc.date.available | 2016-01-19T12:10:09Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.citation | Іскович-Лотоцький Р. Д. Обґрунтування ефективності застосування віброударних та вібраційних процесів в харчовій переробній промисловості [Текст] / Р. Д. Іскович-Лотоцький, І. В. Севостьянов, О. В. Поліщук // Вібрації в техніці та технологіях. – 2008. – Вип. 3. – С. 75 – 82. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/3725 | |
dc.description.abstract | В статті проаналізовано ефективність процесів статичного та дискретного пресування та здійснено їх порівняння. На основі проведених досліджень приведено порівняльні графіки та виділено найбільш ефективні технологічні режими. Показано переваги використання гідроімпульсного приводу в машинах для вібраціного зневоднення. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Вінницький національний аграрний університет | uk |
dc.subject | експериментальні дослідження | u |
dc.subject | вологість | uk_UA |
dc.subject | вологовміст | uk |
dc.subject | статистичне пресування | uk |
dc.subject | дискретне пресування | uk_UA |
dc.subject | буряковий жом | uk |
dc.subject | суха речовина | uk |
dc.title | Обґрунтування ефективності застосування віброударних та вібраційних вібраційних процесів в харчовій переробній промисловості | uk |
dc.type | Article | |
dc.identifier.udc | 621.9:664 |
Файли в цьому документі
Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)
-
Наукові роботи каф. БЖДПБ [606]
статті, матеріали конференцій -
Наукові роботи каф. ГМ [398]
статті, матеріали конференцій