Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorВойтко, В.В.
dc.contributor.authorБарчук, Н.Є.
dc.contributor.authorГаврилюк, О.В.
dc.contributor.authorДеда, В.П.
dc.date.accessioned2023-12-10T13:13:32Z
dc.date.available2023-12-10T13:13:32Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationВойтко В.В., Барчук Н.Є., Гаврилюк О.В., Деда В.П. Особливості розробки мобільного Android-додатку «Restobooking» для моніторингу якості обслуговування в закладах харчування. Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Електронні інформаційні ресурси: створення, використання, доступ», 20 – 21 листопада, 2023. Суми/Вінниця. – С. 64– 68.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/38581
dc.description.abstractРозглянуто особливості та ключові рішення, прийняті при розробці мобільного Android додатку «RestoBooking». Запропоновано метод підбору закладу під вимоги користувача.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherНІКО/КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти»uk_UA
dc.subjectмобільний додатокuk_UA
dc.subjectAndroid SDKuk_UA
dc.subjectKotlin, Coroutinesuk_UA
dc.subjectFirebase Firestoreuk_UA
dc.titleОсобливості розробки мобільного Android-додатку «Restobooking» для моніторингу якості обслуговування в закладах харчуванняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію